Connect with us

Megoldás a szerverekkel kapcsolatos kihívásokra

Dotkom

Megoldás a szerverekkel kapcsolatos kihívásokra

A vállalatok felkészülhetnek a Blade szerverek okozta olyan kihívásokra, mint például a megnövekedett energiafogyasztás vagy a túlmelegedés.

Két új iparági partner csatlakozott az APC Blade Ready programjához. A Blade Ready program célja, hogy segítse a vállalatokat a nagysűrűségű alkalmazások – például a Blade szerverek – tervezése és bevezetése során.

A Blade szerverek globális értékesítése terén kirajzolódó technológiai trend olyan problémák elé állítja az adatközpontok vezetőit, amelyekkel korábban nem kellett foglalkozniuk: a nagy teljesítménysűrűséggel az energiafogyasztás és a kibocsátott hő mennyisége is növekszik.

Az adatközpontok a vállalat technológiai központjai, amelyek szabályozzák a vállalat sikeréhez nélkülözhetetlen információk áramlását, így hibamentes működésük minden vállalat esetében létkérdés. Az APC Blade Ready programja biztosítja, hogy az adatközpontok telepítésekor és karbantartásakor elérhetők legyenek a különböző területek szakemberei, a koncepció kidolgozásától kezdve egészen a vállalat informatikai központjának kialakításáig.

A Blade Ready program az APC és a további hálózat-kritikus fizikai infrastruktúra (NCPI) technológiát biztosító szállítók tevékenységét egyesíti annak érdekében, hogy széles körben felhasználható, egymással kompatibilis termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat biztosítsanak a Blade NCPI környezetekhez. A Blade Ready program célja, hogy az abban résztvevők közösen segítsék a vállalatokat a Blade szerverek és a kapcsolódó eszközök teljes körű menedzselésében. A program tagjait a kategória legjobb, stratégiai jelentőségű hardver- és szoftverszállítóinak csoportja alkotja, így segítségükkel kiváló működés és páratlan kompatibilitás érhető el a Blade hálózati környezetekben.

A programhoz most a ClearCube Technology és a Siemon vállalatok csatlakoztak. A ClearCube, a központosított számítástechnikai megoldások terén úttörő és piacvezető vállalat hardver- és szoftverelemeket egyaránt kínál a Blade telepítésekhez, valamint segíti a vállalatokat az asztali számítógépek központosított Blade környezetekbe történő áthelyezése során. A Siemon élenjáró vállalat a hálózati és strukturált kábelezési megoldások területén, valamint a sávszélesség-tervezés és a kapcsolódó infrastruktúra tervezése terén is jelentős szakértelemmel bír.

A Gartner iparági piackutató cég adatai szerint a Blade szerverek globális éves értékesítése 2009-re várhatóan eléri az 1,2 millió darabot. A Gartner várakozásai szerint a teljes szerverpiacon évi 7 millió szerver értékesítése várható 2009-re. A technológiai trend előnyeinek kihasználása érdekében a Blade Ready program egy helyen tesz elérhetővé számos információforrást és szolgáltatást. Emellett a programban technikai dokumentumok, kiépítési útmutatók, a teljes birtoklási költség tervezését segítő útmutatók és más dokumentumok is elérhetők.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom