Connect with us

technokrata

Közgyűlést hív össze a Magyar Telekom Felügyelő Bizottsága

Dotkom

Közgyűlést hív össze a Magyar Telekom Felügyelő Bizottsága

A Magyar Telekom Felügyelő Bizottsága úgy határozott, hogy november 15-ére közgyűlést hív össze, ahol a közgyűlés dönteni fog a 2005. évi pénzügyi beszámoló elfogadásáról, valamint az osztalék kifizetéséről.

A Magyar Telekom Felügyelő Bizottsága – összhangban a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) korábbi határozatával – úgy határozott, hogy saját hatáskörében közgyűlést hív össze november 15-ére, s ezen a közgyűlésen napirendre tűzi a 2005. évi pénzügyi beszámoló és az osztalékfizetési javaslat megtárgyalását.

A Felügyelő Bizottság által összehívott közgyűlésről a társaság a szokásos módon közgyűlési meghívót tesz közzé.

A Magyar Telekom 2005. évi bevételei 3,2%-kal 620,7 milliárd forintra (2.502,4 millió euróra) nőttek 2005-ben 2004-hez képest. A mobil és adatátviteli szolgáltatásokból származó bevételek növekedése ellensúlyozta a kimenő belföldi és nemzetközi forgalmi bevételek csökkenését. 2005. II. negyedévtől a Telekom Montenegro Csoport (TCG) konszolidálása pozitív hatással volt a bevételekre, 19,9 milliárd forinttal növelte azokat. A TCG konszolidálása nélkül a Magyar Telekom Csoport bevétele közel változatlan, 600,8 milliárd forint volt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák