Connect with us

technokrata

Elektronikus kormányzati megoldások szakértőknek

Dotkom

Elektronikus kormányzati megoldások szakértőknek

Őszi bemutató sorozat az Elektronikus Kormányzati Módszertani Központban.

Az Elektronikus Kormányzati Módszertani Központ elektronikus kormányzati megoldásokat mutat be az államigazgatás, önkormányzatok, civil szervezetek, tudományos és felsőoktatási intézmények, nemzetközi szakmai szervezetek vezetőinek, valamint informatikai, távközlési szakértőknek.

Az Elektronikus Kormányzati Módszertani Központ (EKMK) egy hely, ahol azok a cégek és intézmények, amelyeknek az elektronikus közigazgatáshoz kapcsolódó termékük, informatikai megoldásuk van ­ bemutatkozhatnak, kapcsolatot építhetnek, akár üzletet is köthetnek. A hely és a mögötte álló szakértelem garantálja, hogy csak az elfogadott, szabványosítható, illetve a nagy rendszerekhez illeszkedő megoldások kerülhetnek ide.

A központ szakmai munkája természetesen ennél lényegesen szerteágazóbb és „mélyebb” (oktatás, szabványosítás, tanácsadás stb.), de tény, hogy itt a közigazgatás valóban érdekelt dolgozói – helyi döntéshozóktól az alkalmazókon át a fejlesztőkig – folyamatosan ismerkedhetnek a technológiákkal, illetve a kormányzati elképzelések gyakorlati megvalósításával.

A bemutatók helyszíne:
MTA SZTAKI, Budapest
XIII., Victor Hugo u. 18-22., V. emeletSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák