Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hálózati menedzsment rendszer frissítése a Magyar Telekomnál

Dotkom

Hálózati menedzsment rendszer frissítése a Magyar Telekomnál

Az új ethernet menedzsent rendszer segítségével a Magyar Telekom lényegesen könnyebben kezelhető módon biztosít VPN elérést ügyfeleinek saját hálózatán belül.

A Synergon Informatika Nyrt. frissíti a Magyar Telekom Cisco ISC hálózati menedzsment rendszerét, és szállítja az új rendszer működését biztosító nagyteljesítményű szervert. Az új ethernet menedzsment rendszer a Magyar Telekom hálózatában a kiemelt ügyfelek VPN (virtuális magánhálózati rendszer) kapcsolatait létesíti. A megbízás értéke meghaladja a huszonnégymillió forintot.

A 2006 júliusában kiírt meghívásos pályázat nyerteseként a Synergon Informatika Nyrt. frissíti a Magyar Telekom ethernet menedzsment rendszerét. A Ciscoval közösen benyújtott ajánlat alapján a cég az új Cisco ISC hálózati menedzsment rendszerét telepíti és szabja testre a Magyar Telekomnál. A Synergon szakemberei szállítják és konfigurálják azt az új SUN szervert is, melyen az alkalmazás fut majd a későbbiekben.

Az új ethernet menedzsent rendszer segítségével a Magyar Telekom lényegesen könnyebben kezelhető módon biztosít VPN elérést ügyfeleinek saját hálózatán belül. Ezek a vállalati ügyfelek a Magyar Telekom hálózatához mostantól közvetlenül, etherneten keresztül kapcsolódhatnak, a korábbi bérelt vonali vagy ADSL kapcsolat helyett.

A virtuális magánhálózati rendszer (VPN) biztonságos és költséghatékony módja vállalatok különböző telephelyei közötti Intranet, a partner vállalatok közötti Extranet kommunikáció, illetve a távoli és mobil hozzáférés, (home-working, mobil-working) megvalósítására. A projekt részeként a Synergon munkatársai végzik a teljes adatbázis migrációt is, melynek eredményeképpen az új rendszer a korábbi verzió adatait felhasználva működik majd.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés