Connect with us

Új LG gyár Oroszországban

Dotkom

Új LG gyár Oroszországban

Az LG hatalmas gyártóüzemet létesített a Moszkva közelében található Ruza városában.

A szeptember 5-én megrendezett nyitóünnepségen részt vett Fradkov Mikhail Efimovich, Oroszország miniszterelnöke, Bon-Moo Koo, az LG elnöke és SSang-Su Kim az LG elnök-helyettes vezérigazgatója. A rendezvényen mintegy 600 orosz és koreai előkelőség vett rész, köztük Gref úr, orosz gazdasági miniszter, Gromov úr, a moszkvai régió kormányzója, illetve Jaesop Kim, Korea oroszországi nagykövete.

Az LG Electronics 150 millió dolláros beruházás keretében építette fel új, 49.5 hektáros komplexumát. A létesítmény futószalagjairól 500.000 digitális TV, 700.000 mosógép, 200.000 hűtőszekrény és 260.000 házimozi rendszer gördül majd le évente. A cég 2008-tól 1 millió darabra kívánja növelni az éves kapacitást minden termékkategóriában.

Az LG stratégiai szempontból is növelni kívánja a termelést, mert Oroszország még várhatóan az idén csatlakozni fog a Világkereskedelmi Szervezethez (World Trade Organization – WTO). A koreai cégnek vezető piaci részesedése van Oroszországban az alábbi termékek területén: TV-k, audio eszközök, porszívók, mikrohullámú sütők, videók, DVD-k és optikai tárolók.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom