Connect with us

Piacvezető a BEA WebLogic Server

Dotkom

Piacvezető a BEA WebLogic Server

Független minősítés.

Az Evans Data Corporation független piackutató cég 2006 nyarán készült felmérésében első számú alkalmazásszerverként a BEA WebLogic Servert nevezte meg – adta hírül az Alerant Zrt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

Az Evans Data Corporation alkalmazásszervereket vizsgáló felmérésében több mint 700 informatikai szakember vett részt. A megkérdezettek csak azon eszközök tulajdonságait értékelték, melyeket maguk is használtak már korábban. A válaszadóknak huszonkét különböző, az alkalmazásszerverekre jellemző tulajdonságot kellett értékelniük. A felmérés keretében vizsgált tíz alkalmazásszerver közül a legjobb eredményt a BEA WebLogic Server érte el.

Az Evans Data Corporation felmérésének megállapításai egybevágnak további, 2006-ban közzétett eredményekkel. A Gartner idén júniusban ismertette az alkalmazásintegrációs piacról 2005-ben végzett kutatásait. Ezek szerint a BEA WebLogic Server piacvezető, eladásai az előzetes piaci várakozásoknál is gyorsabb ütemben növekedtek.

A BEA WebLogic Server továbbra is őrzi az iparág leggyorsabb alkalmazásszervere címet. A BEA szeptember elején hozta nyilvánosságra a szerver legfrissebb teljesítmény rekordját, melyet a Dual Core Intel Itanium 2-re épülő legújabb, 4 processzoros HP Integrity szerveren mértek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom