Connect with us

Még kiaknázatlan terület a nagyképernyős interaktív képfelület

Dotkom

Még kiaknázatlan terület a nagyképernyős interaktív képfelület

Közös fejlesztésbe kezd az Intel és az Omnicom.

Az Intel Corporation és a nemzetközi médiaügynökségeket tömörítő Omnicom Media Group (OMG) bejelentették, hogy közösen fejlesztik ki a „10 foot” vagy nagyképernyős hirdetés alapmintát az Intel Viiv technológián alapuló számítógépes kapcsolattal rendelkező televíziókon futó internetes reklámokhoz. A kezdeményezés összehozná a tartalomszolgáltatókat a hirdetőkkel a közönségprogramokban és speciális programokban egyaránt, interaktív, szélessávú, egyedi hirdetési megoldást kínálva nagyképernyős televíziós – „10 foot” – képfelületre.

A reklám-támogatott interaktív képfelület „10 foot” – nagyképernyős – környezetben lenyűgözőbb és magasabb szintű élményt biztosít. Az Intel viiv technológia számos gazdag és szórakoztató tartalmat nyújt a televízióknak az Interneten keresztül, és egyben alapjául szolgál egy interaktív és jól célzott hirdetésnek, mely a nappaliban látható. Egy ilyen környezet megalkotásához szükség van egy könnyen megismételhető, nagyképernyős felhasználói-interfész hirdetési alapminta kifejlesztésére és megtervezésére, mely egyben új üzleti lehetőséget kínál a hirdetők és a tartalomszolgáltatók számára.

A „10 foot” interaktív képfelület még kiaknázatlan terület, az ügyfelek személyes igényei, a hatékony hirdetés és a fogyasztók megnyerése tekintetében hatalmas potenciált jelent. A kezdeményezés alapja egyrészt az Intel azon stratégiai törekvése, hogy a technológia révén továbbfejlesszék a nagyképernyős – „10 foot” – élményt, másrészt pedig az OMG azon szaktudásán alapul, mellyel innovatív és kreatív reklám technikákat fejlesztenek ki. Az Intel és az OMG további partnereket keres, akikkel a mindenki számára elérhető szabványok terén információt cserélne és, melyek támogatnák az ipari együttműködést.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom