Connect with us

Hirdetés

technokrata

Informatikával javítható a betegellátás

Dotkom

Informatikával javítható a betegellátás

Az Ericsson mobil egészségügyi megoldást szállít Szingapúrba.

Az Ericsson, a Parkway Kórház és a SingHealth együttműködésbe kezdett az Ericsson mobil egészségügyi megoldásának telepítésére távoli betegfigyelés céljából a szingapúri Changi Általános Kórházban és a Gleneagles Kórházban.

A projekt keretében az Ericsson mobil egészségügyi megoldást szállít, amelyet a kórházak egyes, súlyos betegeket kezelő osztályain helyeznek próbaüzembe. Ezeken az osztályokon krónikus betegségben (pl. agyvérzés, asztma vagy cukorbetegség) szenvedő, egész napos figyelést igénylő betegeket ápolnak.

A megoldás lehetővé teszi a betegek életjeleinek (pl. szívverés, légzés, oxigéntelítettség és vérnyomás) automatikus rögzítését és valós idejű figyelését. Az adatok pontossága és azonnali rendelkezésre állása révén a kórházi személyzet megfelelő orvosi ellátást nyújthat a betegeknek.

A betegek könnyű és kényelmesen viselhető egészségügyi érzékelőket kapnak, amelyek összeállítják és Bluetooth-kapcsolaton keresztül biztonságosan továbbítják a szükséges adatokat egy kommunikációs modulhoz, amely WLAN-technológiát alkalmazó összeköttetésben van a kórházak szervereivel. Az erre kijelölt kórházi személyzet egyszerűen, munkaállomásairól férhet hozzá a szervereken tárolt információhoz.

Ez jelentősen növeli a személyzet produktivitásának és hatékonyságának szintjét mindkét kórházban, hiszen az ápolók képesek lesznek valós időben, távolról és gyorsan nyomon követni a betegek állapotát és meghatározni a szükséges teendőket.

Az Ericsson mobil egészségügyi megoldása vezeték nélküli hálózaton is telepíthető, így lehetővé teszi, hogy a betegek bármikor, bárhol orvosi ellátást és segítséget kaphassanak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés