Connect with us

technokrata

Az adatok kezelésének jövője

Dotkom

Az adatok kezelésének jövője

A D-Link DNS-323 biztonságos és gyors hozzáférést biztosít a digitális tartalmakhoz, azok megosztásával központi háttértárat képez.

A D-Link bemutatta 2 fiókos Hálózati Adattároló Egységét, mely lényeges előrelépést jelent a multimédiás fájlok megosztásában, a fontos adatok biztonságos tárolásában vagy akár a videó fájlok lejátszásában, miközben egyedülálló háttértárolási és adat-helyreállítási funkciókkal is szolgálja a fogyasztók és a kisebb vállalkozások igényeit.

Az új D-Link 2 fiókos Hálózati Adattároló Egység (DNS-323) a piacon egyedülálló jellemzőkkel rendelkezik: Gigabit Ethernet kapcsolat, két belső 3.5 hüvelykes SATA merevlemez támogatása, a fájlok Interneten keresztüli elérését segítő FTP szerver, a digitális tartalmakat a kompatibilis médialejátszókra – így például a D-Link MediaLounge termékcsaládjába tartozó eszközökre – továbbító beépített UPnP audiovizuális (UPnP AV) médiaszerver, valamint a fontosabb fájlok biztonsági mentését és tükrözését segítő RAID 1 technológia segíti az igényes otthoni és kisirodai felhasználók munkáját és szórakozását.

Mondhatni, ez a Hálózati Adattároló Egység képviseli az adatok biztonságos tárolásának és nagyteljesítményű kezelésének jövőjét. A folyamatosan növekvő otthoni és irodai adattárolási igényt hivatott kielégíteni úgy, hogy mindemellett hatékony biztonsági rendszerrel védi az értékes adatokat, fotókat, videókat és más fontos fájlokat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek