Connect with us

technokrata

Az adatok kezelésének jövője

Dotkom

Az adatok kezelésének jövője

A D-Link DNS-323 biztonságos és gyors hozzáférést biztosít a digitális tartalmakhoz, azok megosztásával központi háttértárat képez.

A D-Link bemutatta 2 fiókos Hálózati Adattároló Egységét, mely lényeges előrelépést jelent a multimédiás fájlok megosztásában, a fontos adatok biztonságos tárolásában vagy akár a videó fájlok lejátszásában, miközben egyedülálló háttértárolási és adat-helyreállítási funkciókkal is szolgálja a fogyasztók és a kisebb vállalkozások igényeit.

Az új D-Link 2 fiókos Hálózati Adattároló Egység (DNS-323) a piacon egyedülálló jellemzőkkel rendelkezik: Gigabit Ethernet kapcsolat, két belső 3.5 hüvelykes SATA merevlemez támogatása, a fájlok Interneten keresztüli elérését segítő FTP szerver, a digitális tartalmakat a kompatibilis médialejátszókra – így például a D-Link MediaLounge termékcsaládjába tartozó eszközökre – továbbító beépített UPnP audiovizuális (UPnP AV) médiaszerver, valamint a fontosabb fájlok biztonsági mentését és tükrözését segítő RAID 1 technológia segíti az igényes otthoni és kisirodai felhasználók munkáját és szórakozását.

Mondhatni, ez a Hálózati Adattároló Egység képviseli az adatok biztonságos tárolásának és nagyteljesítményű kezelésének jövőjét. A folyamatosan növekvő otthoni és irodai adattárolási igényt hivatott kielégíteni úgy, hogy mindemellett hatékony biztonsági rendszerrel védi az értékes adatokat, fotókat, videókat és más fontos fájlokat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom