Connect with us

Új megoldásokat fejlesztenek az F-Secure új technológiai központjában

Dotkom

Új megoldásokat fejlesztenek az F-Secure új technológiai központjában

Az új iroda létrehozásával egyidejűleg technikai támogatási tevékenység is indult.

Az F-Secure Corporation megnyitotta malajziai technológiai központját az ország fővárosában, Kuala Lumpurban. Az F-Secure a biztonsági kutató központ megnyitásával egyidejűleg technikai támogatási tevékenységet is elindított Kuala Lumpurban. A malajziai technológiai központ létrehozásával a cég egyik stratégiai céljának megvalósítását, az ázsiai jelenlétet kívánják erősíteni. A vállalat – Japán kirendeltsége mellett – az elmúlt két évben nyitotta meg újabb központjait Szingapúrban, Új-Delhiben és Bombayben.

A kuala lumpuri F-Secure kutató és biztonsági szolgáltató központ feladata a kártékony- és kémprogramok, a rootkitek, valamint az adathalászati és más célzott támadások hatástalanítása, valamint az ezekkel összefüggő információ-szolgáltatás. Az F-Secure tovább erősítheti pozícióját azzal, hogy ügyfeleinek a hét minden napjában 24 órán át nyújt segítséget a felmerülő veszélyek ellen.

A finn cég ázsiai központjának helyszín választása a jól képzett szakemberek miatt esett Malajziára, hiszen az ország épp ezzel kívánja ösztönözni a technológiai cégek megtelepedését. Stratégiai szempontból pedig optimális a finn fővároshoz, Helsinkihez képest számított hat órás időeltolódás, hiszen így a biztonsági központ megnyitásával az F-Secure folyamatos védelmet biztosíthat ügyfelei számára.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom