Connect with us

technokrata

Új elnök az Avnet EMEA divíziójának élén

Dotkom

Új elnök az Avnet EMEA divíziójának élén

Az új elnök közel 30 éves értékesítési, marketing és vezetői tapasztalatával erősíti a vállalat európai felsővezetői csapatát.

Az amerikai központú, 68 országban leányvállalattal rendelkező Avnet Technology Solutions bejelentette, hogy Achim Apel-t nevezte ki az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) divíziójának elnökévé.

Achim Apel elnöki felelősségi körébe tartozik majd az Avnet európai, közel-keleti és afrikai IT kereskedelmi tevékenységének, valamint növekedésének stratégiai irányítása, az 1,3 milliárd USD bevételű disztribúció piaci szerepének növelése. Az új elnök közel 30 éves értékesítési, marketing és vezetői tapasztalatával erősíti az Avnet európai felsővezetői csapatát.

Achim Apel a Motorola Embedded Communication Computing-től érkezett az Avnethez, ahol 2004 óta nemzetközi értékesítési igazgatóként dolgozott. A Motorola-nál egy globális ügyfélkiszolgáló rendszert épített ki, valamint egy nemzetközi szolgáltatásközpontú üzleti modell bevezetése kötődik a nevéhez.

Ezt megelőzően 5 évig a FORCE Computers-nél a főigazgatói, és a marketing-sales divízió alelnöki posztját töltötte be. Korábban jelentős IT tapasztalatokat szerzett a Digital Equipment Corporation-nál (DEC) és a Compaq Computers-nél is, ahol értékesítési és hálózatépítési területeken dolgozott. Pályafutását a National Cash Register-nél (NCR) és a Thomson-CSF-nél kezdte, ahol szintén kereskedelmi és marketing feladatokat látott el 1979-től 1982-ig.

Rick Hamada, az Avnet Technology Solutions elnöke így nyilatkozott az új EMEA elnök kinevezésekor: „Achim és menedzser csapata az Avnet IT üzleti terjeszkedését, annak felgyorsítását fogja irányítani. Meggyőződésem, hogy Achim-nak és csapatának megvannak a képességei ahhoz, az Avnet európai, közel-keleti, afrikai piaci részesedését rövidtávon látványosan növeljék.”

„Az Avnet Technology Solutions-nak jó lehetőségei vannak arra, hogy gyors és nagy növekedést érjen el a térségben. Az Avnet rekordszintű piaci növekedéssel rendelkezik globális szinten, és terveim szerint az EMEA régióban hasonló eredményeket érünk el a közeljövőben” – mondta Achim Apel, az Avnet új európai, közel-keleti és afrikai régióért felelős elnöke.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

legnepszerűbb mobiltelefonok 2020

Kütyük

A legnépszerűbb mobilok 2020 első felében

2020. június 3. szerda
cleanswitch érintés nélküli kapcsoló
huawei
huawei

Tablet

Jönnek az új Huawei tabletek Magyarországra

2020. május 31. vasárnap
Samsung

Smart-TV

Nem tudod hová rakd a TV-t? Mi segítünk!

2020. május 31. vasárnap
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin