Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyre nagyobb az igény a kártyás fizetésre

Dotkom

Egyre nagyobb az igény a kártyás fizetésre

Egyes gyorséttermekben még mindig csak készpénzzel lehet fizetni.

A bankkártya-elfogadás kereskedelmi előnyeit népszerűsítő, versenysemleges weboldalt hozott létre hat kereskedelmi bankkal közösen a MasterCard.

Jóllehet az oldalt a MasterCard jegyzi, a kartyaelfogadas.hu nem csupán a MasterCard márkájú kártyák elfogadásának hasznosságát hirdeti. Célja, hogy a 7,4 millió magyar kártyabirtokos érdekében egyre több kereskedőt tájékoztasson a kártyaelfogadás általános előnyeiről.

Sok kereskedő azért idegenkedik a bankkártya elfogadástól, mert hiányos információk állnak rendelkezésére. Az oldalt azért hoztuk létre, hogy aktuális tájékoztatást adjon a kártyaelfogadásról. Mióta négy újabb hazai bank nyújt ilyen szolgáltatást, érezhetően kedvezőbbek lettek a feltételek a kereskedők számára. Mindemellett a bankkártyák száma is jelentősen, 13%-kal nőtt az elmúlt évben, így egyre nagyobb az igény a kártyaelfogadásra még a kisebb üzletekben, kávézókban is.

Az akció sikeres, hiszen a weboldal csupán egy hónapos története alatt közel 1300 kereskedő kért információt a kartyaelfogadas.hu létrehozásában résztvevő kereskedelmi bankoktól.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés