Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új vezetők kinevezéséről döntött a Magyar Telekom Igazgatósága

Dotkom

Új vezetők kinevezéséről döntött a Magyar Telekom Igazgatósága

Thilo Kuscht és Simó György új pozíciókban.

A Magyar Telekom Igazgatóságának döntése alapján a Magyar Telekom Vezetékes Szolgáltatások Üzletága, a T-Com vezetői pozícióját 2006. szeptember 20-tól Simó György, a jelenlegi üzletágvezető-helyettes, a T-Online Magyarország Zrt. vezérigazgatója tölti be. Az üzletág vezetése mellett Simó György marad a T-Online vezérigazgatója is. Az Igazgatóság továbbá meghozta döntését arról is, hogy dr. Klaus Hartmann távozását követően Thilo Kuscht nevezi ki a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettesévé.
Simó György 39 éves, az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerzett diplomát. 1991. és 1998. között a média különböző területein tevékenykedett. 1998-tól az akkor létrejövő Matávnet Kft. (T-Online Zrt. jogelődje) tartalomszolgáltatási üzletágát vezette. 2000 decemberétől a társaság média üzletágáért, valamint a stratégiáért és a kommunikációért felelős általános vezérigazgató-helyettes, majd 2003. november 1-jétől vezérigazgató. A 2005. január 1-jén létrejött Vezetékes Szolgáltatások Üzletágban megbízást kapott az Internet Divízió vezetésére, majd 2005. május 1-jétől a Magyar Telekom Vezetékes Szolgáltatások Üzletág (T-Com) helyettes vezetője. Christopher Mattheisen távozását követően, 2006. június 15-étől – megbízott vezetőként – átvette a T-Com irányítását.

Simó György a T-Online vezérigazgatójaként eredményesen vezeti a T-Com legdinamikusabban növekvő üzleti területét, az Internet Divíziót, így kiemelt szerepet játszott a szélessávú Internet ugrásszerű elterjesztésében, és az origo internetes portál piacvezető pozíciójának elérésében is.

Az Igazgatóság továbbá meghozta döntését arról is, hogy dr. Klaus Hartmann távozását követően Thilo Kuscht nevezi ki a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettesévé. Thilo Kusch közel 5 éve dolgozik a Deutsche Telekom Csoportnál, mostani kinevezését megelőzően a Deutsche Telekom befektetői kapcsolatokért felelős ügyvezető alelnöke volt. Korábban részvényelemzőként és tanácsadóként dolgozott.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés