Connect with us

Új vezetők kinevezéséről döntött a Magyar Telekom Igazgatósága

Dotkom

Új vezetők kinevezéséről döntött a Magyar Telekom Igazgatósága

Thilo Kuscht és Simó György új pozíciókban.

A Magyar Telekom Igazgatóságának döntése alapján a Magyar Telekom Vezetékes Szolgáltatások Üzletága, a T-Com vezetői pozícióját 2006. szeptember 20-tól Simó György, a jelenlegi üzletágvezető-helyettes, a T-Online Magyarország Zrt. vezérigazgatója tölti be. Az üzletág vezetése mellett Simó György marad a T-Online vezérigazgatója is. Az Igazgatóság továbbá meghozta döntését arról is, hogy dr. Klaus Hartmann távozását követően Thilo Kuscht nevezi ki a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettesévé.
Simó György 39 éves, az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerzett diplomát. 1991. és 1998. között a média különböző területein tevékenykedett. 1998-tól az akkor létrejövő Matávnet Kft. (T-Online Zrt. jogelődje) tartalomszolgáltatási üzletágát vezette. 2000 decemberétől a társaság média üzletágáért, valamint a stratégiáért és a kommunikációért felelős általános vezérigazgató-helyettes, majd 2003. november 1-jétől vezérigazgató. A 2005. január 1-jén létrejött Vezetékes Szolgáltatások Üzletágban megbízást kapott az Internet Divízió vezetésére, majd 2005. május 1-jétől a Magyar Telekom Vezetékes Szolgáltatások Üzletág (T-Com) helyettes vezetője. Christopher Mattheisen távozását követően, 2006. június 15-étől – megbízott vezetőként – átvette a T-Com irányítását.

Simó György a T-Online vezérigazgatójaként eredményesen vezeti a T-Com legdinamikusabban növekvő üzleti területét, az Internet Divíziót, így kiemelt szerepet játszott a szélessávú Internet ugrásszerű elterjesztésében, és az origo internetes portál piacvezető pozíciójának elérésében is.

Az Igazgatóság továbbá meghozta döntését arról is, hogy dr. Klaus Hartmann távozását követően Thilo Kuscht nevezi ki a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettesévé. Thilo Kusch közel 5 éve dolgozik a Deutsche Telekom Csoportnál, mostani kinevezését megelőzően a Deutsche Telekom befektetői kapcsolatokért felelős ügyvezető alelnöke volt. Korábban részvényelemzőként és tanácsadóként dolgozott.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom