Connect with us

technokrata

Társadalmi szerepvállalás a mobil-szolgáltatóknál

Dotkom

Társadalmi szerepvállalás a mobil-szolgáltatóknál

A haza mobil-szolgáltatók sem győzik hangsúlyozni a sport fontosságát, és az ehhez nélkülözhetetlen vállalati támogatást.

Pannon Példakép Díj

Kallódó gyerekek napközis tanára, kutató diákok hálózatának alapítója és beteg gyermekeket segítő alapítvány vezetője kapta a Pannon Példakép Díjat.

A Pannon Példakép Alapítvány 2006. harmadik negyedévi díjátadóján a több száz jelölt közül a kuratórium által kiválasztott három legkiválóbbnak adták át a Példakép Díjakat, s a velük járó egy-egymillió forintot. Kallódó gyerekek napközis tanára, kutató diákok hálózatának alapítója és beteg gyermekeket segítő alapítvány vezetője kapta az elismerést.

Magyarország új példaképei:
– Dr. Csermely Péter, a Kutató Diákokért Alapítvány elnöke
– Gyura Barbara, a Szemem Fénye Alapítvány elnöke
– Dr. Mezey Klára, a Don Bosco Napközi vezetője

T-Mobile „Éremszámláló”

A magyar sportolók idén nyáron ismét éremszüretet tartottak, a T-Mobile által szponzorált versenyeken (úszó Eb, kajak-kenu vb, öttusa vb) egyik magyar arany született a másik után, hogy az ezüstökről, bronzokról és egyéb kitűnő helyezésekről már ne is beszéljünk. Az említett versenyeken összesen 18 magyar aranynak örülhettünk, és 13 megszerzéséből vette ki részét T-Mobile támogatását élvező sportoló.

Vodafone sportnapok

A Vodafone májusban jelentett be több támogatást: A Savaria Nemzetközi Női Röplabda Tornát, valamint a IV. Nemzetközi Jótékonysági Motoros Találkozót is a Vodafone szárnyai akatt rendezték meg.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle