Connect with us

technokrata

Megválasztották a Synergon új igazgatóságát

Dotkom

Megválasztották a Synergon új igazgatóságát

A Synergon részvényesei konszenzusra jutottak.

A Synergon Informatika Nyrt. 2006. szeptember 12-én megtartott rendkívüli közgyűlése új igazgatóságot, új felügyelő bizottságot és új audit bizottságot választott, módosította és egységes szerkezetbe foglalta a társaság alapszabályát. A közgyűlés ezen kívül felhatalmazta az igazgatóságot saját részvények vásárlására, és felhívta a testületet arra, hogy a következő éves rendes közgyűlésig dolgozzon ki és terjesszen a közgyűlés elé a társaság tisztségviselőire és vezető munkavállalóira vonatkozó részvényopciós programot.

A közgyűlés határozata értelmében az új igazgatóság tagja lett Bokorovics Balázs, Czakó Ferenc, Fenyves Ádám, Gyimóthy Dénes, Dr. Jeszenszky Zoltán, Juhász Attila, Kő Róbert és Major Csaba.

A felügyelő bizottság és egyben az audit bizottság új tagjai: Albrecht András, Deák Klára és Németh Gábor. A felügyelő bizottságba az éves rendes közgyűlés már korábban megválasztotta Kemecsey Mária és Szalma László munkavállalói delegáltakat.

Az igazgatóság, a felügyelő bizottság, valamint az audit bizottság tagjainak mandátuma egységesen a 2008-as évet lezáró éves rendes közgyűlésig, de legkésőbb 2009. április 30-ig tart.

A közgyűlést követően mind az igazgatóság, mind a felügyelő bizottság megtartotta első ülését. Az igazgatóság tagjai az igazgatóság elnökének Dr. Jeszenszky Zoltánt, a felügyelő bizottság tagjai a testület elnökének Németh Gábort választották.

„Nagy előrelépésnek tartom, hogy a Synergon részvényesei konszenzusra jutottak, és hónapokig tartó átmeneti időszak után ismét van igazgatósága a társaságnak” – mondta el a közgyűlést követően Radnóty Zoltán, a Synergon Csoport vezérigazgatója. „A testület felállításával megnyílt a lehetőség arra, hogy hamarosan olyan, a társaság jövőjét alapvetően érintő stratégiai kérdésekben szülessenek döntések, amelyek biztosíthatják a Synergon Csoport növekedési pályára állítását, az eredményesség javítását, és ezeken keresztül a részvényesi érték jelentős növelését.”

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle