Connect with us

Hirdetés

technokrata

D-Link – Megafone együttműködés a VoIP hazai térhódításáért

Dotkom

D-Link – Megafone együttműködés a VoIP hazai térhódításáért

Egyedülálló kezdeményezéssel szólítja meg a két cég az otthoni és a kisvállalati felhasználókat.

Hosszú távú partneri együttműködést határozott el a vezető hálózati eszközgyártó D-Link és a harmadik legnagyobb hazai VoIP szolgáltató a Megafone. A két cég egy a magyar piacon rendhagyó – a hardvert és a szolgáltatást egyesítő – dobozos termékkel jelenik meg mától a D-Link Kiemelt SoHo Partneri hálózatában.

A VoIP hazai térhódításának mindeddig gátat szabott a technológia számítógéphez kötöttsége. Az IP-alapon telefonálók zöme egy szoftver és egy headset segítségével a számítógép előtt ülve használta a szolgáltatást, így annak elterjedése alig tudott túlterjeszkedni a technológiai újítók szűk körén. Bár eddig is voltak olyan átalakító eszközök, melyek lehetővé tették a hagyományos analóg telefonkészülékek használatát VoIP telefonálásra, ezek beállítása meghaladta az otthoni Internetezők többségének képességeit.

Ezt felismerve döntött úgy a D-Link és a Megafone, hogy olyan előre beállított VoIP eszközöket vezet be a piacra, melyeket a dobozon található ábra szerint összeszerelve azonnal – minden további beállítás és regisztráció nélkül – megszokott készülékével telefonálhat a vásárló. A megoldást a Megafone egy a készülékhez tartozó, előre beállított 21-es körzetszámú telefonszámmal és 1.000 forint ajándék beszélgetéssel teszi teljessé. A termékeket egyedi dobozolás teszi messziről felismerhetővé.

A VoIP szolgáltatás igénybevételéhez mindössze egy szélessávú Internet-szolgáltatásra van szükség. Amennyiben a felhasználó nem rendelkezik útválasztóval, számára a DVG-G1402S vezeték nélküli szélessávú router, amennyiben már van valamilyen útválasztó, akkor a mindössze 12.880 Ft-ért a boltokba kerülő DVG-2001 terminál adapter a megoldás.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés