Connect with us

A HP frissíti Integrity kínálatát

Dotkom

A HP frissíti Integrity kínálatát

Hogyan csökkenthetők az üzletileg kritikus számítástechnika költségei?

A HP frissíti HP Integrity kínálatát. A változó üzleti szükségletekre reagálva a HP az Integrity szerverekhez kínált virtuális szerverkörnyezet, a HP Virtual Server Environment több oprendszeres képességeit is kibővítette. A Bovespa, a brazil értéktőzsde és a Lucent Technologies az elsők között döntött az egyszerűbb felügyeletet, megbízható rendelkezésre állást és rugalmas kapacitást nyújtó, új Integrity szerverek mellett.

Az új HP Integrity rx6600 és rx3600 szerverek alapszintű áron nyújtanak nagygépes kategóriájú teljesítményt. A HP-UX 11i, Microsoft Windows, Linux vagy OpenVMS operációs környezettel rendelhető rendszerek kategóriájukban egyedülálló rugalmassággal és kapacitással rendelkeznek.

Az új modellek új, HP zx2 lapkakészlete a korábbi generációk energiahatékonyságának kétszeresét biztosítja, és akár 50 százalékkal is lefaraghatja a hűtési és az energiaköltséget. Emellett a kétmagos Intel Itanium 2 „Montecito” processzor az Integrity család kapacitását is megkétszerezi.

A szoftverágazat szereplői közül a Microsoft élen jár az Integrity család támogatásában, és kiemelt szerepet szán az Integritynek a RISC-Windows átállásra kidolgozott üzleti stratégiában.

A HP még az év vége előtt megvalósítja a HP Integrity virtuális gépnél a Windows támogatását, és lehetővé teszi, hogy több oprendszer-instancia működjön egyetlen processzoron. Ezzel egyidőben a HP azt tervezi, hogy a Windowsra és a Linuxra is kiterjeszti a HP Integrity Essentials Capacity Advisor és a Virtualization Manager szoftverek képességeit. A jelenleg csupán a HP-UX 11i operációs rendszert támogató alkalmazások továbbfejlesztésével megszületik az ágazat első, virtuális szerverek tervezését, felügyeletét és automatizálását segítő integrált szoftvercsaládja.

Számos független szoftverszállító (ISV) támogatja az Integrity platformot, amelyhez ma már több mint 9000 alkalmazást vásárolhatnak meg a pénzügyi szolgáltatószektor, a feldolgozóipar, a kommunikáció, a média- és a szórakoztatóipar, valamint az állami szféra szereplői.

A HP Virtual Server Environment megoldásával és tetszés szerint kiválasztható operációs rendszerrel működő Integrity szerverekkel az ügyfelek dinamikusan optimalizálhatják az üzleti intelligencia, az integrált vállalatirányítás (ERP) a J2EE alkalmazásszolgáltatások, a tranzakciós adatbázisok, és a nagy teljesítményű műszaki számítástechnika terén végrehajtott beruházásokat.

A HP IT-szolgáltatásfelügyeleti felmérő és fejlesztő szolgáltatásainak (HP Information Technology Service Management Assessment and Improvement Services) közelmúltban bejelentett újításai szintén tovább javítják a rendelkezésre állást és a produktivitást. A HP adatközpontos szolgáltatásportfóliója ( HP Data Center Portfolio of Services) az irodatér és az energia felhasználása szempontjából teszi hatékonyabbá az adatközpont működését.

Az Integrity kínálatban a HP legújabb OpenVMS v8.3 operációs rendszere is szerepel, amely máris több mint 600 alkalmazásnál segít növelni a biztonságot, a katasztrófatűrést és a teljesítményskálázást. A támogatott alkalmazások köre folyamatosan bővül.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom