Connect with us

Rendszerintegrációs szerződést kötött a Siemens a D-Link-kel

Dotkom

Rendszerintegrációs szerződést kötött a Siemens a D-Link-kel

Kedvező áraival és kompromisszummentes minőségével győzte meg a hálózati gyártó a hazai vállalati infokommunikációs piac egyik vezető megoldás szállítóját.

Aláírták a felek a Siemens Communications Enterprise networks üzletága és a D-Link Magyarország közti rendszerintegrációs szerződést, melynek értelmében az egyik vezető magyarországi hálózati infrastruktúra szállító a D-Link switcheit, tűzfalait és vezeték nélküli eszközeit is értékesíti kis-, közép- és nagyvállalati partnerei számára. A Siemens Communications a D-Link első országos projekteket is kezelő Partner+ Partnere.

A Siemens és a D-Link együttműködése 2005 őszén kezdődött, majd a Debreceni Agrártudományi Centrum hálózatépítésével megvalósult az első közös közigazgatási projekt. 2006-ban további elégedett ügyfeleket szerzett magának a két együttműködő fél: a T-Mobile és az Országos Mentőszolgálat is a D-Link eszközei mellett döntött, és a Siemens bővítette az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar vezeték nélküli hálózatát is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom