Connect with us

Marketing minden formában

Dotkom

Marketing minden formában

Az Electronic Arts a Massive Provides-zal kötött megállapodást.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy megállapodást kötött a Massive Incorporated vállalattal, így szélesítve a hirdetési lehetőségeket az EA Xbox 360, illetve Microsoft rendszerekre fejlesztett játékaiban. A megegyezés értelmében számos Xbox 360-ra és PC-re fejlesztett EA játék tagja lesz a Microsoft tulajdonában lévő Massive Video Game Network hálózatának. Az együttműködés pénzügyi adatai nem ismertek.

Az első játék, amelyen az EA és a Massive együttműködik, a Vancouverben (British Columbia) fejlesztett Need For Speed franchise legújabb játéka, a Need For Speed Carbon lesz. A rajongók eddig csak statikus hirdetéseket láthattak a Need For Speed sorozat előző három verziójában, a legújabb változatban a statikus hirdetések mellett a dinamikusak is megjelennek az egyes színtereken.

A dinamikus megjelenés a játékon belüli hirdetési elemek valós idejű frissítését és váltakozását teszi lehetővé, így a reklámok mindig frissek és időszerűek lesznek – játék közben is. Az EA fejlesztő csapata az együttműködés során arról is gondoskodik, hogy a hirdetések szervesen illeszkedjenek a játékkörnyezethez. A Massive-val kötött stratégiai együttműködés során három további EA játékban is fellelhetők lesznek a dinamikus reklámfelületek.

kiszolgálhatják közönségüket. A letölthető média- és hirdetési elemek minden formája szervesen beépül a játékkörnyezetbe, beleértve a képi, az audio és video formátumokat, valamint a játék elemként látható tárgyakat is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom