Connect with us

Hirdetés

technokrata

A magyar szellemi tőke újabb elismerése

Dotkom

A magyar szellemi tőke újabb elismerése

Magyar Termék Nagydíjat kapott az Océ-Hungária Kft.

Magyar Termék Nagydíj kitüntetésben részesült a Magyarországon 11 éve jelenlévő, nyomtatórendszereket forgalmazó Océ-Hungária Kft. A holland, venloi központú Océ N.V. 100%-os tulajdonában lévő Océ-Hungária Kft. hat különböző típusú nyomtatórendszerével (VP2065/70, VP2090, CPS800/900, PS350/440, TDS600, TCS400) nyerte el a rangos kitüntetést.

A Magyar Termék Nagydíj 1998 óta kerül kiosztásra, azóta folyamatosan a jó minőség és a megbízhatóság cégére, azon cégek ismertetőjegye, akik elkötelezték magukat a minőségi termékek gyártása és a minőségi szolgáltatások biztosítása mellett. A Program iránt évről-évre nő az érdeklődés, az elmúlt nyolc év során összesen 1105 pályázat érkezett a kiírókhoz, a zsűri 326 terméket ítélt kimagasló minőségűnek, melyek közül 102 termék viseli mind a mai napig a Magyar Termék Nagydíj címet. „2006-ban összesen 117 pályázat került beadásra, melyek közül az előzsűri 53 pályázó, 62 pályázatát javasolta a termékzsűri elé. A zsűri ajánlása alapján a Kiírók Tanácsa végül 17 nagydíjat és 21 Elismerő Oklevelet adományozott oda” – mondta Széman György, a Magyar Termék Nagydíj kiíróbizottságának elnöke.

Az Océ-Hungária Kft. a nyomdaipari, irodatechnikai cégek közül elsőként részesül a Magyar Termék Nagydíj jelentette elismerésben. Az Océ-Hungária Kft. esetében a díj egyfajta tisztelgés a magyar szellemi tőke előtt, hiszen a cég magyar fejlesztőcsapata végzi a rendszerintegrációs feladatok ellátását, illetve a nyomtatórendszerek testreszabását a hazai követelményeknek és a magyar felhasználói igényeknek megfelelően.

Magyarországon – bár a nevet kevesen ismerik – mégis rengeteg ember találkozik nap mint nap az Océ nyomtatórendszerein elkészült nyomtatványokkal, azokat ugyanis számos bank, és szolgáltató használja, így például a bankszámla kivonatok, a közüzemi számlák és a mérnöki rajzok nagyrésze az Océ nyomtatóin készül. Az Océ nyomtatórendszerei megtalálhatók az államigazgatás legtöbb intézményében, a kis, közepes és nagy vállalkozások döntő többségében, ahol megbízhatóságukkal, gyorsaságukkal tűntek ki és jól beilleszkedtek a dokumentumok kezelésének rendszerébe. Az Océ-Hungária Kft. dinamikus fejlődését jelzi, hogy míg 1996-ban 20 alkalmazottal 430 millió forintos forgalmat bonyolított, addig 2005-ben forgalma megközelítette a 2,5 milliárd forintot, alkalmazottainak száma pedig 80 főre emelkedett.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés