Connect with us

Stratégiai partnerség a Juniper Networks és a Symantec között

Dotkom

Stratégiai partnerség a Juniper Networks és a Symantec között

A közös megoldások olcsóbbá és egyszerűbbé teszik az egyesített veszélykezelő berendezések és a végpontok megfelelőségét biztosító megoldások rendszerbe állítását.

A Juniper Networks és a Symantec bejelentette, hogy a két cég a vállalati ügyfeleknek történő, kiváló, integrált megoldások szállítása érdekében átfogó stratégiai partnerségre lépett. A szerződés szerint a felek páratlan, egyesített veszélykezelő (UTM) megoldások és behatolás ellen védő rendszerek (IPS) kifejlesztése mellett kötelezik el magukat, a hozzáférést felügyelő és a végpontok megfelelőségét biztosító megoldások együttműködésben történő létrehozását tervezik. A megállapodás értelmében a Juniper J-Security Team és a Symantec Global Intelligence Network együttműködnek a védelmi és veszélykutatásban, valamint az értékesítés és a marketing terén is közösen tevékenykednek.

A Juniper Networks és a Symantec összefogása a vevők átfogó, integrált védelmi megoldások iránti igényének való megfelelés érdekében a közös megközelítéssel újradefiniálja a védelem képét.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom