Connect with us

Hirdetés

technokrata

Erősít a Revolution az ERP szoftverek terén

Dotkom

Erősít a Revolution az ERP szoftverek terén

A pozíciót Benkő Szilvia tölti be.

A vállalat forgalmának mintegy 80%-a már vállalatirányítási rendszerekből származik
Az ügyviteli szoftverpiac domináns szereplőjeként számon tartott Revolution Software új, termékmenedzseri pozíció létrehozásával erősíti a cég szakembergárdáját, és valósítja meg az ügyfélkapcsolatok és a termékfejlesztés terén kitűzött céljait. A kis- és középvállalatok körében az ERP rendszerek iránti egyre növekvő érdeklődés megfelelő kiszolgálása érdekében 2006. szeptemberétől dedikált szakember foglalkozik a Microsoft Dynamics NAV és a Revolution Iroda++ termékcsaládok átfogó piaci irányításával. A Revolution az új pozíció létrehozásától az ügyfél-elégedettség növekedését és az ERP bevételek tartósan dinamikus növekedését várja. 2006-ban a vállalat forgalmának mintegy 80%-a vállalatirányítási rendszerekből és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások értékesítéséből származik.

A termékmenedzseri munkakör létrehozása a cég stratégiája mentén tett újabb lépés, amellyel még inkább fókuszba kerül az ERP rendszerek értékesítése és az ezekhez tartozó széleskörű szolgáltatások. A Revolutionnek a részvénytársasággá váláshoz és a tőzsdei megjelenéshez biztos alapokat kell teremtenie, amelyet – a már korábban megvalósított átlátható és szabályozott működés mellett – elsősorban a forgalom és a nyereség növelésével kíván elérni. Ebben játszik fontos szerepet az ERP értékesítés magasabb szintre emelése, amely kiterjed a folyamatok monitorozására, koordinálására és a legjobb gyakorlatok (best practice) hatékony integrálása.

Az új termékmenedzser feladatai közt mindezek mellett kiemelkedő helyen szerepel az ügyfelektől érkező visszajelzések értékelése és feldolgozása, amely a szoftver- és szolgáltatásfejlesztésbe visszacsatolva a folyamatos fejlődést biztosítja. E folyamatok összefogásával és koordinálásával a cég jelentős lépést tesz előre az üzletág jövedelmezőségének növelésében.

A Revolution ERP termékmenedzseri pozícióját Benkő Szilvia tölti be, aki ezt megelőzően az Unilever Magyarország Kft.-nél dolgozott trade marketing assistant managerként. A 26 éves szakember diplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karán szerezte.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés