Connect with us

Erősít a Revolution az ERP szoftverek terén

Dotkom

Erősít a Revolution az ERP szoftverek terén

A pozíciót Benkő Szilvia tölti be.

A vállalat forgalmának mintegy 80%-a már vállalatirányítási rendszerekből származik
Az ügyviteli szoftverpiac domináns szereplőjeként számon tartott Revolution Software új, termékmenedzseri pozíció létrehozásával erősíti a cég szakembergárdáját, és valósítja meg az ügyfélkapcsolatok és a termékfejlesztés terén kitűzött céljait. A kis- és középvállalatok körében az ERP rendszerek iránti egyre növekvő érdeklődés megfelelő kiszolgálása érdekében 2006. szeptemberétől dedikált szakember foglalkozik a Microsoft Dynamics NAV és a Revolution Iroda++ termékcsaládok átfogó piaci irányításával. A Revolution az új pozíció létrehozásától az ügyfél-elégedettség növekedését és az ERP bevételek tartósan dinamikus növekedését várja. 2006-ban a vállalat forgalmának mintegy 80%-a vállalatirányítási rendszerekből és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások értékesítéséből származik.

A termékmenedzseri munkakör létrehozása a cég stratégiája mentén tett újabb lépés, amellyel még inkább fókuszba kerül az ERP rendszerek értékesítése és az ezekhez tartozó széleskörű szolgáltatások. A Revolutionnek a részvénytársasággá váláshoz és a tőzsdei megjelenéshez biztos alapokat kell teremtenie, amelyet – a már korábban megvalósított átlátható és szabályozott működés mellett – elsősorban a forgalom és a nyereség növelésével kíván elérni. Ebben játszik fontos szerepet az ERP értékesítés magasabb szintre emelése, amely kiterjed a folyamatok monitorozására, koordinálására és a legjobb gyakorlatok (best practice) hatékony integrálása.

Az új termékmenedzser feladatai közt mindezek mellett kiemelkedő helyen szerepel az ügyfelektől érkező visszajelzések értékelése és feldolgozása, amely a szoftver- és szolgáltatásfejlesztésbe visszacsatolva a folyamatos fejlődést biztosítja. E folyamatok összefogásával és koordinálásával a cég jelentős lépést tesz előre az üzletág jövedelmezőségének növelésében.

A Revolution ERP termékmenedzseri pozícióját Benkő Szilvia tölti be, aki ezt megelőzően az Unilever Magyarország Kft.-nél dolgozott trade marketing assistant managerként. A 26 éves szakember diplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karán szerezte.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom