Connect with us

Hirdetés

technokrata

Környezetbarát technológiára vált a Sanyo

Dotkom

Környezetbarát technológiára vált a Sanyo

Egyetlen Földünk van.

A Sanyo „Mi valóban törődünk az emberekkel és a Földdel” vállalati szlogenje nem csak hangzatos mondat: a vállalat termelése során előnyben részesíti a környezetbarát technológiákat, emellett egyedülálló fejlesztései, mint például a napkollektorok, révén előrelépett a leginkább energia-hatékony termékeket gyártók soraiba.

A japán cég még ez évben bezárja négy mobiltelefon-akkumulátorgyártó üzemét. A csehországi Sanyo DIOSS Nýřany mellett 1-1 japán, mexikói és kínai üzem kerül bezárásra. A Sanyo dorogi gyárát nem érinti a leépítés.

A cseh ipar év eleje óta tartó dinamikus bővülés eredményeként az ipari vállalkozások rekord nagyságú megrendelésekre szerződtek idén májusban (5,3 milliárd), így a termelés 12,2%-kal növekedett 2005. hasonló időszakához képest. Az autóipar mellett kiemelkedő a termelés növekedése az elektronikai és optikai eszközök gyártása területén is. Ez hozzájárul a magyar beszállítói lehetőségek bővüléséhez, de a cseh gyártókon túl komoly versenytársakká léptek elő a lengyel és szlovák beszállítók is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés