Connect with us

Arculatot váltott a Nemzeti Hírközlési Hatóság

Dotkom

Arculatot váltott a Nemzeti Hírközlési Hatóság

Még a Hírközlési Felügyelettől örökölt logó alatt meghökkentően színes, sablonos, bár kissé ömlesztettnek tűnő, továbbra is hivatalos stílusú tartalom olvasható az NHH.hu-n.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) által kiírt tender győzteseként a Carnation végezte az NHH megújult internetes portáljának arculati tervezését és a teljes portálrendszer kivitelezésével járó feladatokat.

A website tartalmi frissítését a Carnation kétnyelvű tartalommenedzsment-rendszere (CMS) támogatja. A portálra kikerülő tartalmak egy négyszintű publikálási folyamatot járnak végig az Oracle alapú háttérrendszerben.

A korábbi, elsősorban statikus oldalakból álló nhh.hu website-ot egy egyszerűen kezelhető, a külső kommunikációért felelős munkatársak hatékonyabb munkáját elősegítő tartalommenedzsment rendszerrel támogatott korszerű portálrendszer váltotta fel.
A felhasználók tájékozódását a nagy mennyiségű tartalomban egy részletes kereső segíti, illetve az egyes menüpontokhoz kapcsolódó tipikus kérdéseket egy kategorizált GYIK funkció gyűjti össze és jeleníti meg. A Linkcenter segítségével a látogatók további hasonló témájú portálokra bukkanhatnak.

A Carnation portálmotorja szolgálja ki az NHH társintézményeinek, a HFJK-nak (Hírközlési Fogyasztói Jogok Képviselőjének Hivatala) és a HVB-nek (Hírközlési Állandó Választottbíróság) website-ját is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom