Connect with us

technokrata

Lakberendezés és technológia

Dotkom

Lakberendezés és technológia

A szórakoztatóelektronikai termékek a lakás ékei.

A szórakoztatóipari termékeket forgalmazó vállalatok innovatív dizájntermékekkel jelentkeztek a világ legnagyobb szórakoztató-elektronikai szakkiállításán, az IFA-n. Az élvonalbeli termékek és fejlesztések nemcsak az otthoni, hanem a mobil szórakozást hivatottak még élvezetesebbé tenni, az idei trendnek megfelelően, főként esztétikai szempontból.

A termék dizájnban elfoglalt vezető szerepét például a Samsung ezúttal az európai lifestyle koncepciók bemutatásával hangsúlyozta. Ezért a vállalat kiállítóterem berendezése olyan vezető lakberendezési cégekkel karöltve készült, mint például a dán Fritz Hansen, a világítástechnikában pedig a Louis Polson. A berendezés, melyet négy különböző, többek között skandináv és mediterrán, európai stílus szerint alakítottak ki, jól szemlélteti, hogyan tudnak harmonikusan beilleszkedni a legmodernebb digitális termékek bármely európai otthonba.

A termékek európai lakás-dizájnokkal való párosítása nyomán a legújabb lakberendezési ötletek és a digitális technológia találkozásának lehettek szemtanúi a kiállításra látogatók. Várhatóan a vállalatok továbbra is a technológiai innovációkra és az élvonalbeli dizájnra fognak koncentrálni annak érdekében, hogy versenyben maradjanak a digitális élmény nyújtásában.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle