Connect with us

Hirdetés

technokrata

Cseh pályázaton nyert a Synergon Csoport

Dotkom

Cseh pályázaton nyert a Synergon Csoport

Infinity projekt a Scaniánál.

A Synergon Csoport csehországi tagvállalata, az Infinity a.s. ügyfélkapcsolat-menedzsment rendszert (CRM) szállít a Scania regionális leányvállalatainak. A megbízás értéke közel ötvenötmillió forint.

A 2006. júniusában, Csehországban kiírt pályázat nyerteseként a Synergon Csoport tagvállalata, az Infinity a.s. szállít és telepít egységes ügyfélkapcsolat-menedzsment rendszert (Microsoft Dynamics CRM) a Scania csehországi és magyarországi képviseleteinek. A Csehországban telepített rendszer szolgálja ki egyben a szlovákiai Scania képviseletet is.
A Scania leányvállalatai a régióban eddig egymástól függetlenül működő, szigetszerű informatikai alkalmazásokat használtak ügyfeleik nyilvántartására, valamint ügyfélkapcsolataik kezelésére. 2006-ban a vállalat úgy döntött, hogy egységes CRM rendszert vezet be regionális képviseleteinél. Az Infinity a.s. szakemberei Microsoft Dynamics CRM alapú megoldást javasoltak a Scaniának, melyhez könnyen illeszthető a cég jelenleg használt egyedi informatikai üzleti rendszere, valamint a céges levelezési rendszer (MS Outlook). A felhasználók így akár a laptopjukon hozzáférnek a szükséges adatokhoz a levelezési rendszer CRM kliensének segítségével. Az integráció eredményeként a Scania regionális képviseletei egységes struktúrájú adatokkal és üzleti folyamatokkal, hatékonyabban működnek majd.

Mindez kiváló hír a magyar anyavállalat számára is, hiszen az Infinity a várakozások szerint legalább nullszaldó körül fejezi be az idei évet. Ugyanis a vállalat árbevétele az idei év első felében a gazdaságtalan tevékenységek megszűntetése, illetve egyes korábbi piacok kiesése következtében 15 százalékkal így is elmaradt az előző év hasonló időszakának megfelelő értékétől. Mindez annak ellenére történt, hogy a cseh társaságban lezajlott hatékonyságjavító intézkedések hatására üzemi szinten 62, míg adózott szinten 70 százalékkal csökkent egy év alatt a veszteség mértéke.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés