Connect with us

Hírességek a gyári futószalag mellett

Dotkom

Hírességek a gyári futószalag mellett

Munkájukkal adományoznak a politikusok, közéleti személyiségek.

A hazai gazdasági életben meghatározó szerepet betöltő Electrolux Lehel Kft. az észak-alföldi régió legnagyobb munkaadója. A társadalmi szerepvállalás itt sem idegen: a vállalat kiemelt területként kezeli a rászorulók segítését, melynek érdekében immár második alkalommal rendezi meg az Electrolux Jótékonysági Műszakot. Az Jótékonysági Műszakra 2006. szeptember 6-án az Electrolux jászberényi gyárában került sor.

Az esemény fővédnöke Habsburg György a Magyar Vöröskereszt elnöke és Hazánk Európai Uniós Nagykövete volt, aki szintén részt vett a munkában. A jótékonysági műszakon az Electrolux Lehel felsővezetői mellett politikusok, közéleti személyiségek valamint a média képviselői is hozzájárultak munkájukkal az adományozáshoz.

Az idei eseményt látogatásával megtisztelte Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke. Munkájával az adományhoz hozzájárult Dr. Gedei József, Felső Jászság országgyűlési képviselője, Dr. Magyar Levente, Jászberény polgármestere, valamint Kőbán Rita, Pesuth Rita, Pártai Lúcia, Cserháti Ágnes, Zelinka Ildikó, Dézsi J. Zoltán és Bényi Ildikó is.

Az Electrolux Lehel Kft. idén a Jótékonysági Műszak résztvevői által készített termékek értékesítéséből származó bevételt a Magyar Vöröskeresztnek ajánlja fel.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom