Connect with us

technokrata

Mire jó a mobil: sztárallűr vagy szükségeszköz?

Dotkom

Mire jó a mobil: sztárallűr vagy szükségeszköz?

Vajon mire használja mobilját a tinisztár Lola, a motorversenyző Tóth Imi, és a popéletet rendre felpezsdítő Varga Zsuzsa?

Lola életében először 1995-ben, Lengyelországban állt színpadon, egy nemzetközi gyermekfesztiválon, ahol második helyezést ért el. Az ifjú énekesnőnek a 2006-os év meghatározó lett pályafutásában, hiszen több nominálást is kapott különböző közönségdíjakra, és az év énekesnője címre.
Terminal – Fontos eszköznek tartod a mobiltelefont? Rendszeresen használod? Kamerás készüléked van?
Lola – Néha már túlságosan is. Mindig használom, de nem vagyok függő. Fényképezős telefonom van, amit gyakran használok.

2006-ban már negyedszerre szerepel a Team TOTH Hungary a Moto GP Világbajnokságon, ami nemzetközi és hazai szinten is hatalmas elismerés. A 250kcm-es géposztályban Roberto Locatellivel, a 2000-es év világbajnokával indultak, 125kcm-ben ismét a fiatal magyar tehetség, Tóth Imre versenyzik.
Terminal – A mobiltelefonod milyen szerepet játszik az életedben? Meg tudnál lenni nélküle? Kamerás a készülék?
Tóth Imi – Nagyon fontos szerepe van, nem tudnék meglenni nélküle! Néha azért szívesen kikapcsolnám, mert sokan keresnek, de nem lehet, hiszen a munkámhoz tartozik, hogy elérhető legyek. Kamerás, zenelejátszós készülékem van.

Varga Zsuzsa neve hallatán akaratlanul is meglepő, izgalmas, sodró lendületű, újszerű hangzás jut az eszünkbe. Nem véletlenül, hiszen a Venus egykori énekesnője mindig egy lépéssel a trend előtt jár.
Terminal – A weboldalad is meglepő és izgalmas kialakítású. Milyen a viszonyod a mobiltelefonoddal? Kamerás készüléked van?
Varga Zsuzsa – Az új honlapom ennél is érdekesebb lesz, saját készítésű „kisfilmjeim” szolgálnak az egész alapjául. Van fényképező a telimben, de a fontos felvételeket inkább nem avval készítem. A telefonom legfontosabb funkciója, amit viszont maximálisan kihasználok, a diktafon. Tele van dal- és dallamfoszlányokkal.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin