Connect with us

technokrata

Szerverek nyara

Dotkom

Szerverek nyara

A nagyteljesítményű szerverprocesszorok erősítik az Intel piaci pozícióját.

Az Intel Corporation bemutatta Dual-Core Intel Xeon 7100 sorozatának legújabb darabját. A korábban “Tulsa” kódnéven ismert kétmagos Intel Xeon processzorok megfelelnek a vállalkozások által futtatott alkalmazások legfontosabb követelményeinek: magas teljesítményt és megbízhatóságot nyújtanak.

„A bejelentés része az Intel szerverek „nyarának”, mivel kevesebb mint 100 nap alatt rekordnak számító, 23 új processzort dobtunk piacra, három piaci szegmensben” – mondta el Tom Kilroy, az Intel alelnöke és digitális vállalati csoportjának ügyvezetője. „A Dual-Core Intel Xeon processzor 7100 sorozat a legjobb választás, ha nagy igénybevételű vállalati munkafolyamatokat akarunk elvégezni, a mai világ diktálta követelményeknek megfelelően, sőt túlszárnyalja az iparág legfontosabb eredményeit, anélkül, hogy megbízhatóság és az oly kritikus kérdésben, a befektetés tekintetében kompromisszumot kellene kötni.”

Dellben
„A Dell arra törekszik, hogy kiterjessze az ár-érték arányú és watt per teljesítmény terén elért vezető szerepét, miközben olyan vállalati megoldásokat kínál, melyek csökkentik a bonyolultsági szintet. Ez a kombináció segíti vásárlóinkat abban, hogy IT rendszerük működtetésével a költséghatékonyság által versenyelőnyhöz jussanak” – nyilatkozta Neil Hand, a Dell termékcsoport alelnöke. „A Dual-Core Intel Xeon Processor 7100 sorozatával ellátott PowerEdge 6800 és 6850 megnövekedett teljesítménye és energiahatékonysága előnyhöz juttatja felhasználóinkat üzleti szempontból létfontosságú adatbázisaik és vállalati alkalmazásaik futtatásakor, így hozzásegíti a Dellt, hogy továbbra is a piac legjelentősebb vállalati termékeit produkálja.”

HP-ben
„A Dual-Core Intel Xeon Processor 7100 sorozattal ellátott HP szerverek vásárlói a jól felépített rendszer architektúra és vezető infrastruktúra-kezelő eszközök által piacvezető teljesítményt produkálnak” – mondta Paul Miller, az Industry Standard Servers and HP BladeSystem marketing osztályának alelnöke. „Az előző modellekhez képest közel 62 százalékos teljesítmény-növekedéssel együtt az új platformok tökéletesek a virtualizálásra és az üzleti szempontból létfontosságú alkalmazások teljesítményének maximalizálására.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek