Connect with us

technokrata

Bővült az EA csapata

Dotkom

Bővült az EA csapata

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Phenomic Game Development-tel bővítette csapatát.

A németországi Ingelheimben működő EA Phenomic mostantól az EA legújabb európai stúdiója, olyan kreatív csapattal, amelynek tagjai kifejezetten a valós idejű stratégiai játékok (Real Time Strategy – RTS) PC-s, konzolos és online fejlesztésére specializálódtak.

„A Phenomic csapata csupa kiváló fejlesztőből áll” – mondta Paul Lee, az EA Worldwide Studios elnöke. „Az RTS játékokban elért eredményeik igazán látványosak, ráadásul megegyeznek a stratégiai játékok piacának jövőjéről alkotott elképzeléseink is. Nagy örömmel üdvözöljük őket az EA családjában, és nagyon várjuk már, hogy elkezdjük a közös munkát új projektünkben, amit majd a későbbiekben jelentünk be.”

„Az EA-hoz csatlakozni nagyszerű érzés számunkra” – mondta Boris Kunkel, a Phenomic ügyvezető igazgatója. „A játékok elkészítésénél mindig is szenvedélyesen figyeltünk arra, hogy középpontban a minőség, a fejlődés és az élvezhetőség legyen. Meglátásunk szerint az EA ugyanezeket az értékeket tartja szem előtt. Az EA tagjaként sikerülhet álmainkat valóra váltani!”

Gerhard Florin, az EA International Publishing elnökhelyettese és a nemzetközi kiadórészleg igazgatója elmondta: „Egyik fontos célunk, hogy minél szélesebb portfoliót biztosítsunk felhasználóink számára, és azt az iparág legkreatívabb emberei állítsák össze. Az EA kitartása és ereje fantasztikus lehetőséget nyújt ennek a tehetséges csapatnak abban, hogy világméretű közönséget érjen el.”

A Phenomic összeszokott menedzsmentje folytatja tovább eddigi munkáját, olyan nevekkel, mint Boris Kunkel, Dirk Ringe és Volker Wertich, a Settlers sorozat megálmodója és a stúdió Kreatív Igazgatója. A stúdió eddigi székhelyén, Ingelheimben működik tovább, az EA európai menedzsment struktúrájának részeként.

Az egyesülés pénzügyi részletei nem kerültek kiadásra. Az EA várakozásai szerint az egyesülés nem lesz kihatással a cég második pénzügyi negyedévére, vagy a 2007-es költségvetési évre.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd