Connect with us

technokrata

Munkára fogott IT

Dotkom

Munkára fogott IT

Az üzleti információk hasznosítása.

Régen az adatokról elég volt biztonsági másolatot készíteni, és azt a megfelelő helyre tenni, ezután el is felejthettük azokat. A mai kiélezett versenyhelyzetben azonban a vállalatok szeretnék hatékonyan kihasználni, munkára fogni üzleti információikat. Versenyképességük növelése és új üzleti lehetőségek kialakítása érdekében ki akarják használni az információikban rejlő potenciált.

A szervezetek az információik rögzítésének, kezelésének, tárolásának és minél több embernek való átadásának sokkal hatékonyabb módjait, sok esetben alapvetően más megoldásait keresik. Ez egyaránt vonatkozik az alkalmazottakra, a vásárlókra, a partnerekre és a szabályozókra.

Amint azt az elnevezés is jelzi, az Information Lifecycle Management (ILM – az adatok életciklusán alapuló információkezelés) figyelembe veszi az információ egész „életciklusát”, beleértve annak tárolási, megőrzési, irányítási, hozzáférési és átadási fázisait. Az ILM segítségével a vállalatok adataikat információkká, információikat ismeretekké, ismereteiket pedig versenyelőnnyé alakíthatják.

Lényegében a passzív, elfekvő adatok működő, dinamikus adatokká való alakításáról van szó. A piacot pedig minden bizonnyal azok a cégek szerzik meg, amelyek e feladatot a legsikeresebben hajtják végre.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd