Connect with us

technokrata

MI kell a hazai hálózatépítő cégek számára?

Dotkom

MI kell a hazai hálózatépítő cégek számára?

Egyszerű feltételrendszer és a széles támogatási paletta.

Negyven hazai hálózatépítő cég csatlakozott a D-Link Magyarország fél éve útjára indított Partner+ Programjához. Az eltelt hat hónapban a rendszeres képzéseknek és az attraktív feltételeknek köszönhetően mind több rendszerintegrátor javasolja nagyvállalati ügyfeleinek a D-Link menedzselhető switch, tűzfal és üzleti vezeték nélküli megoldásait.

2006. február 28-án jelentette be a hálózati piac vezető gyártója, a D-Link, hogy a közelmúltban kifejlesztett nagyvállalati termékcsaládjai értékesítésének támogatására új partnerprogramot indít Partner+ néven. Az érdeklődést jól mutatja, hogy már az első hónapban húsz cég jelentkezett, ez a szám pedig azóta megduplázódott. A partnerek között számos olyan cég is felbukkant, akik korábban más hálózati gyártó termékeivel foglalkoztak, de a D-Link megoldásait megismerve ma már ezeket ajánlják vásárlóiknak.

A partnerek között megtalálhatók a megyeszékhelyek legjelentősebb informatikai cégei – CTS, Navigátor, Zalaszám, Somogy Informatika – mellett az országosan is legjelentősebb rendszerintegrátorok, így például a Siemens Zrt.

„Piaci visszajelzések alapján Partner+ Programunk sikere elsősorban az egyszerű feltételrendszernek és a magas szintű lokális támogatásnak köszönhető. Partnereink számára havi rendszerességgel ingyenes oktatásokat szervezünk, demonstrációs eszközöket biztosítunk önköltségi áron, a vállalt forgalmi tervszámok elérése esetén pedig forgalmi visszatérítést biztosítunk” – fogalmazta meg a program legfontosabb előnyeit Élő András a D-Link Magyarország ügyvezetője.

„Nagyvállalati ügyfeleink nem elégednek meg switcheink, tűzfalaink és más hálózati eszközeink kiváló minőségével és teljesítményével, ugyanezt várják el a szolgáltatási oldalon is, ezért örülünk annak, hogy várakozásainkat meghaladó számú korábbi és új partnerünk csatlakozott a programhoz.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek