Connect with us

technokrata

MI kell a hazai hálózatépítő cégek számára?

Dotkom

MI kell a hazai hálózatépítő cégek számára?

Egyszerű feltételrendszer és a széles támogatási paletta.

Negyven hazai hálózatépítő cég csatlakozott a D-Link Magyarország fél éve útjára indított Partner+ Programjához. Az eltelt hat hónapban a rendszeres képzéseknek és az attraktív feltételeknek köszönhetően mind több rendszerintegrátor javasolja nagyvállalati ügyfeleinek a D-Link menedzselhető switch, tűzfal és üzleti vezeték nélküli megoldásait.

2006. február 28-án jelentette be a hálózati piac vezető gyártója, a D-Link, hogy a közelmúltban kifejlesztett nagyvállalati termékcsaládjai értékesítésének támogatására új partnerprogramot indít Partner+ néven. Az érdeklődést jól mutatja, hogy már az első hónapban húsz cég jelentkezett, ez a szám pedig azóta megduplázódott. A partnerek között számos olyan cég is felbukkant, akik korábban más hálózati gyártó termékeivel foglalkoztak, de a D-Link megoldásait megismerve ma már ezeket ajánlják vásárlóiknak.

A partnerek között megtalálhatók a megyeszékhelyek legjelentősebb informatikai cégei – CTS, Navigátor, Zalaszám, Somogy Informatika – mellett az országosan is legjelentősebb rendszerintegrátorok, így például a Siemens Zrt.

„Piaci visszajelzések alapján Partner+ Programunk sikere elsősorban az egyszerű feltételrendszernek és a magas szintű lokális támogatásnak köszönhető. Partnereink számára havi rendszerességgel ingyenes oktatásokat szervezünk, demonstrációs eszközöket biztosítunk önköltségi áron, a vállalt forgalmi tervszámok elérése esetén pedig forgalmi visszatérítést biztosítunk” – fogalmazta meg a program legfontosabb előnyeit Élő András a D-Link Magyarország ügyvezetője.

„Nagyvállalati ügyfeleink nem elégednek meg switcheink, tűzfalaink és más hálózati eszközeink kiváló minőségével és teljesítményével, ugyanezt várják el a szolgáltatási oldalon is, ezért örülünk annak, hogy várakozásainkat meghaladó számú korábbi és új partnerünk csatlakozott a programhoz.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd