Connect with us

technokrata

Közel a környezethez

Dotkom

Közel a környezethez

A Pannon áttér az újrahasznosított papírokra.

A Pannon társadalmi szerepvállalásának fontos része, hogy felkutatat és megvalósít olyan módszereket, amelyek a környezetünk tudatos védelmét szolgálják. Ennek részeként a Pannon dolgozói augusztustól fokozatosan áttérnek az újrahasznosított papírok és a környezetbarát nejlon- és papír táskák használatára.

Az újrapapír használatával egy tonna esetén megmentünk 17 fát, megtakarítunk 4100 kWh elektromos energiát, 26500 liter vizet, valamint 27 m3-rel kevesebb szemét kerül lerakóba.

„Nagyvállalatként kötelességünk példát mutatni, és felelősséggel együtt élni a környezetünkkel” – mondta Ove Fredheim a Pannon vezérigazgatója. „A társadalmi szempontból felelős hozzáállás nem csupán kommunikációs szempontból komoly érték, hanem stratégiánk, mindennapi tevékenységünk és kultúránk része.”

A papírokon vízjel mutatja a kezdeményezés szlogenjét: közel a környezethez. Az újrapapír használata mellett a Pannon a napi munkavégzésben is csökkenti a papír használatát az elektronikus alkalmazások további bővítésével. A dolgozók által használt újrapapír mellett ezentúl természetazonos anyaggá lebomló nejlon tasakokat használ a Pannon, ősztől pedig a papírtáskák is környezetbarát megoldással készülnek.

A Pannon már az eddigiekben is jelentős kezdeményezésekben vett részt a társadalmi felelősségvállalás területén, számos akciót indított a bajbajutottak, rászorulók megsegítésére, részt vesz az egészségügy támogatásában, az árvízkárosultakat pedig gyűjtéssel, céges adománnyal és önkéntes munkával segíti. A Pannon társadalmi felelősségvállalásának zászlóshajója a Pannon Példakép Alapítvány, melynek célja, hogy a nyilvánosság erejével és anyagilag is támogassa azokat a honfitársainkat, akik értékteremtő tevékenységükkel mindannyiunk számára követendő példákat mutatnak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd