Connect with us

technokrata

Tovább fejlődik a MonDoc System

Dotkom

Tovább fejlődik a MonDoc System

Támogatási szerződést kötött a Kutatás-fejlesztési Pályázati és Kutatáshasznosítási Iroda a Montana–val.

A továbbfejlesztési szerződés alapját a Montana ez év áprilisában benyújtott pályázata képezi. A sikert a Nemzeti Fejlesztési Terv (NFT) Gazdasági Versenyképesség Operatív Program (GVOP) 3.3.3/3, azaz a „vállalati innováció támogatása” támogatási rendszerben sikerült elérni. A pályázat célja az volt hogy MonDoc System grafikus felület alatt futó munkafolyamat támogató rendszerrel gazdagodjon. A fejlesztéssel modellezhetővé válnak a gazdasági életre jellemző üzleti folyamatok, ráadásul e folyamatok modellezése ettől kezdve személyesen az ügyfélre, felhasználóra szabva válik lehetségessé. Éppen ez az, amire eddig is minden felhasználó vágyott.

Hogy mi ebben az újdonság? A személyre szabott fejlesztések – komoly költségek mellett – eddig csak előre leprogramozott folyamatszabályzást tettek lehetővé. A MonDoc System most olyan rendszerépítést valósít meg, amelynek eredményeképpen az egyes ügyfeleknél szerteágazóan bonyolult folyamatok leképzése egy grafikus felületen történik. Ennek jelentőssége, hogy a változó hatáskörök és szervezeti módosulások a grafikus folyamatábrán könnyedén átrajzolhatóak. Ezek azután automatikusan leképződnek az elektronikus folyamatszabályzó programba. Ebből következik, hogy a kifejlesztésre kerülő modul kellő rugalmasságot biztosít – ráadásul igen költséghatékony módon. Az eddigi gyakorlattal ellentétben az új fejlesztés alkalmazásával a munkafolyamatok megváltozásakor a rendszer aktualizálásához nincs szükség külső fejlesztői kapacitásra.

A MonDoc System számára kifejlesztett rendszer más szoftver rendszerekbe is integrálható. A munkafolyamat támogató modul nemzetközi standard interfészekkel alkalmas rá, hogy integrált irodai alkalmazásokhoz kapcsolódjon. A Montanától kapott tájékoztatás szerint a fejlesztés a támogatási szerződés szeptemberi aláírásával indul. Az alkalmazással bővített MonDoc System bemutatását 2007. májusára tervezik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek