Connect with us

technokrata

Tovább fejlődik a MonDoc System

Dotkom

Tovább fejlődik a MonDoc System

Támogatási szerződést kötött a Kutatás-fejlesztési Pályázati és Kutatáshasznosítási Iroda a Montana–val.

A továbbfejlesztési szerződés alapját a Montana ez év áprilisában benyújtott pályázata képezi. A sikert a Nemzeti Fejlesztési Terv (NFT) Gazdasági Versenyképesség Operatív Program (GVOP) 3.3.3/3, azaz a „vállalati innováció támogatása” támogatási rendszerben sikerült elérni. A pályázat célja az volt hogy MonDoc System grafikus felület alatt futó munkafolyamat támogató rendszerrel gazdagodjon. A fejlesztéssel modellezhetővé válnak a gazdasági életre jellemző üzleti folyamatok, ráadásul e folyamatok modellezése ettől kezdve személyesen az ügyfélre, felhasználóra szabva válik lehetségessé. Éppen ez az, amire eddig is minden felhasználó vágyott.

Hogy mi ebben az újdonság? A személyre szabott fejlesztések – komoly költségek mellett – eddig csak előre leprogramozott folyamatszabályzást tettek lehetővé. A MonDoc System most olyan rendszerépítést valósít meg, amelynek eredményeképpen az egyes ügyfeleknél szerteágazóan bonyolult folyamatok leképzése egy grafikus felületen történik. Ennek jelentőssége, hogy a változó hatáskörök és szervezeti módosulások a grafikus folyamatábrán könnyedén átrajzolhatóak. Ezek azután automatikusan leképződnek az elektronikus folyamatszabályzó programba. Ebből következik, hogy a kifejlesztésre kerülő modul kellő rugalmasságot biztosít – ráadásul igen költséghatékony módon. Az eddigi gyakorlattal ellentétben az új fejlesztés alkalmazásával a munkafolyamatok megváltozásakor a rendszer aktualizálásához nincs szükség külső fejlesztői kapacitásra.

A MonDoc System számára kifejlesztett rendszer más szoftver rendszerekbe is integrálható. A munkafolyamat támogató modul nemzetközi standard interfészekkel alkalmas rá, hogy integrált irodai alkalmazásokhoz kapcsolódjon. A Montanától kapott tájékoztatás szerint a fejlesztés a támogatási szerződés szeptemberi aláírásával indul. Az alkalmazással bővített MonDoc System bemutatását 2007. májusára tervezik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő