Connect with us

technokrata

Védelem a szervezett bűnözés ellen

Dotkom

Védelem a szervezett bűnözés ellen

F-Secure védelem Hong Kongban.

Az F-Secure bejelentette együttműködését Hong Kong vezető informatikai és kommunikációs technológiai szolgáltatójával, a PCCW vállalattal, amelynek keretében teljesen automatizált adatbiztonsági szolgáltatásokat nyújtanak a kis- és középvállalati (KKV) szegmens számára. A bejelentés az F-Secure és a PCCW együttműködésének folytatása, mivel a PCCW korábban már ajánlotta felhasználói számára az F-Secure vírusvédelmi és kémprogram-védelmi megoldásait.

A PCCW Business NETVIGATOR teljes körű, tűzfalvédelemmel kiegészített ügyfélalapú vírusvédelmi és kémprogram-védelmi megoldást kínál a KKV szegmens számára. Ez a szolgáltatás a PCCW egyéb szolgáltatásaival kiegészítve a kis- és középvállalatok számára teljes körű védelmet biztosít az internetes fenyegetésekkel szemben.

Hong Kong legnagyobb információbiztonsági problémája, hogy a szervezett bűnözéssel foglalkozó bandák kártékony programokkal igyekeznek megfertőzni a felhasználók számítógépeit és átvenni felettük az irányítást. A megfertőzött számítógépek a kémprogramok és az adathalászati üzenetek millióit küldik szét, és csomópontokként szolgálnak az elosztott túlterheléses támadások során. Ezenkívül a rosszindulatú programok gyakran billentyűzetnaplózó programot is telepítenek a rendszerre a bizalmas információk eltulajdonítása érdekében. A KKV vállalatok kénytelenek biztosítani védelmüket a szervezett bűnözéssel foglalkozó bandák fenyegetései ellen, hogy ne kockáztassák értékes információik elvesztését, illetve felfedezzék, ha számítógépeik rosszindulatú támadások eszközeivé váltak.

„Hong Kong viszonylag nagy KKV-bázissal rendelkezik. Mivel a terület vezető szolgáltatója vagyunk, elsőrendű feladat, hogy teljes körű megoldást nyújtsunk a kisvállalatok számára.” – mondta el a megállapodással kapcsolatban Larry Wong, a PCCW kereskedelmi csoportjának marketing- és termékigazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek