Connect with us

technokrata

Védelem a szervezett bűnözés ellen

Dotkom

Védelem a szervezett bűnözés ellen

F-Secure védelem Hong Kongban.

Az F-Secure bejelentette együttműködését Hong Kong vezető informatikai és kommunikációs technológiai szolgáltatójával, a PCCW vállalattal, amelynek keretében teljesen automatizált adatbiztonsági szolgáltatásokat nyújtanak a kis- és középvállalati (KKV) szegmens számára. A bejelentés az F-Secure és a PCCW együttműködésének folytatása, mivel a PCCW korábban már ajánlotta felhasználói számára az F-Secure vírusvédelmi és kémprogram-védelmi megoldásait.

A PCCW Business NETVIGATOR teljes körű, tűzfalvédelemmel kiegészített ügyfélalapú vírusvédelmi és kémprogram-védelmi megoldást kínál a KKV szegmens számára. Ez a szolgáltatás a PCCW egyéb szolgáltatásaival kiegészítve a kis- és középvállalatok számára teljes körű védelmet biztosít az internetes fenyegetésekkel szemben.

Hong Kong legnagyobb információbiztonsági problémája, hogy a szervezett bűnözéssel foglalkozó bandák kártékony programokkal igyekeznek megfertőzni a felhasználók számítógépeit és átvenni felettük az irányítást. A megfertőzött számítógépek a kémprogramok és az adathalászati üzenetek millióit küldik szét, és csomópontokként szolgálnak az elosztott túlterheléses támadások során. Ezenkívül a rosszindulatú programok gyakran billentyűzetnaplózó programot is telepítenek a rendszerre a bizalmas információk eltulajdonítása érdekében. A KKV vállalatok kénytelenek biztosítani védelmüket a szervezett bűnözéssel foglalkozó bandák fenyegetései ellen, hogy ne kockáztassák értékes információik elvesztését, illetve felfedezzék, ha számítógépeik rosszindulatú támadások eszközeivé váltak.

„Hong Kong viszonylag nagy KKV-bázissal rendelkezik. Mivel a terület vezető szolgáltatója vagyunk, elsőrendű feladat, hogy teljes körű megoldást nyújtsunk a kisvállalatok számára.” – mondta el a megállapodással kapcsolatban Larry Wong, a PCCW kereskedelmi csoportjának marketing- és termékigazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd