Connect with us

technokrata

Új vezetők a CA élén

Dotkom

Új vezetők a CA élén

A kinevezések a közép-kelet-európai, közel-keleti és afrikai régiókat érintik.

A CA bemutatta újonnan kinevezett vezetői csapatát a közép-kelet-európai, közel-keleti és afrikai régiókra, élükön Gilbert Lacroix-val, aki a CA arab országokért és Pakisztánért felelős vezetői posztjáról került jelenlegi alelnöki és ügyvezetői pozíciójába.

A kinevezésre a vállalat EMEA-régiós menedzsmentjét és üzletágait érintő széleskörű átstrukturálását követően kerül sor. Az új vezetők felvételének és a korábbi CA-vezetők kinevezésének legfőbb célja a folyamatos növekedés fenntartása, emellett a vállalat másik célja, hogy az EMEA régió keleti piacait a CA „best practice” központjává tegye.

„Ez a földrajzi terület az egyik leggyorsabban növekvő régió a CA számára, így az egész vállalat elékövetendő példákat állíthatunk az üzletfejlesztés terén alkalmazott “legjobb gyakorlatainkkal” – mondta Gilbert Lacroix. „Biztos vagyok abban, hogy az elismert iparági vezetőkből álló új csapat ügyfeleink és partnereink számára is üzleti növekedést tesz lehetővé.”

A jelentős iparági tapasztalatokkal bíró új CA vezetői csapat két régiós piacra (Közép-Kelet-Európa (CEE) és Közel-Kelet és Afrika (MEA)), illetve öt funkcionális területre oszlik:

• Tanguy De La Horie az Inteltől érkezik, és a közép-kelet-európai eladásokért felelős alelnökként csatlakozik a CA-hoz.

• Najib Khouri-Haddad az EFI-től a MEA-térség eladásaiért felelős alelnökként kezdi munkáját a CA-nál.

• Michel de Martigny, korábban MEA-régiós eladásokért felelős alelnök a MEA-régió partnertámogatásokért felelős alelnökévé lép elő.

• Ned Jaroudi, az arab országokért és Pakisztánért felelős eddigi regionális marketingigazgató a terület marketingért felelős alelnökévé lépett elő.

• Bjarne Rasmussen, korábban az arab országokban és Pakisztánban nyújtott technológiai szolgáltatásokért felelős alelnök a terület technológiáért és üzletágakért felelős alelnökévé válik.

• Roland Jones munkaköre kibővül, és az arab országokban és Pakisztánban lévő létesítményekért is felelőssé válik.

• Rita Mouawad, korábban HR-menedzser az arab országokban és Pakisztánban, HR igazgatóvá és HR üzleti partnerré lép elő.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek