Connect with us

technokrata

Új vezetők a CA élén

Dotkom

Új vezetők a CA élén

A kinevezések a közép-kelet-európai, közel-keleti és afrikai régiókat érintik.

A CA bemutatta újonnan kinevezett vezetői csapatát a közép-kelet-európai, közel-keleti és afrikai régiókra, élükön Gilbert Lacroix-val, aki a CA arab országokért és Pakisztánért felelős vezetői posztjáról került jelenlegi alelnöki és ügyvezetői pozíciójába.

A kinevezésre a vállalat EMEA-régiós menedzsmentjét és üzletágait érintő széleskörű átstrukturálását követően kerül sor. Az új vezetők felvételének és a korábbi CA-vezetők kinevezésének legfőbb célja a folyamatos növekedés fenntartása, emellett a vállalat másik célja, hogy az EMEA régió keleti piacait a CA „best practice” központjává tegye.

„Ez a földrajzi terület az egyik leggyorsabban növekvő régió a CA számára, így az egész vállalat elékövetendő példákat állíthatunk az üzletfejlesztés terén alkalmazott “legjobb gyakorlatainkkal” – mondta Gilbert Lacroix. „Biztos vagyok abban, hogy az elismert iparági vezetőkből álló új csapat ügyfeleink és partnereink számára is üzleti növekedést tesz lehetővé.”

A jelentős iparági tapasztalatokkal bíró új CA vezetői csapat két régiós piacra (Közép-Kelet-Európa (CEE) és Közel-Kelet és Afrika (MEA)), illetve öt funkcionális területre oszlik:

• Tanguy De La Horie az Inteltől érkezik, és a közép-kelet-európai eladásokért felelős alelnökként csatlakozik a CA-hoz.

• Najib Khouri-Haddad az EFI-től a MEA-térség eladásaiért felelős alelnökként kezdi munkáját a CA-nál.

• Michel de Martigny, korábban MEA-régiós eladásokért felelős alelnök a MEA-régió partnertámogatásokért felelős alelnökévé lép elő.

• Ned Jaroudi, az arab országokért és Pakisztánért felelős eddigi regionális marketingigazgató a terület marketingért felelős alelnökévé lépett elő.

• Bjarne Rasmussen, korábban az arab országokban és Pakisztánban nyújtott technológiai szolgáltatásokért felelős alelnök a terület technológiáért és üzletágakért felelős alelnökévé válik.

• Roland Jones munkaköre kibővül, és az arab országokban és Pakisztánban lévő létesítményekért is felelőssé válik.

• Rita Mouawad, korábban HR-menedzser az arab országokban és Pakisztánban, HR igazgatóvá és HR üzleti partnerré lép elő.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd