Connect with us

technokrata

Stratégiai partneri megállapodás az F-Secure és a Redplaid között

Dotkom

Stratégiai partneri megállapodás az F-Secure és a Redplaid között

Az együttműködést a menedzselt hosting szolgáltatásra vonatkozik.

Az F-Secure Corporation, az IT-biztonsági megoldások egyik vezető szállítója és a Redplaid Managed Hosting stratégiai partneri megállapodást írtak alá. A Redplaid az együttműködés értelmében az F-Secure Server Antivirus Protection megoldását telepíti a szerverüzemeltetési szolgáltatásait használó ügyfelei számára.

„Arra törekszünk, hogy megbízható, megfizethető, gyorsan reagáló és biztonságos üzemeltetési szolgáltatásait kínáljuk. Emiatt egyszerű volt a döntés, hogy az F-Secure megoldásait is felvegyük kínálatunkba” – mondta el Craig Rodenberg, a Redplaid információ-biztonságért felelős alelnöke. „Korábban magam is használtam többféle terméket, azonban a versenytársak termékeivel összehasonlítva az F-Secure megoldását találtam a legjobbnak. Könnyen használható, problémamentes, és – ami a legfontosabb – a legmegbízhatóbb. Ügyfeleink számíthatnak arra, hogy az F-Secure termékei következetesen és gyorsan észlelik a kártékony kódok fenyegetéseit, védelmet biztosítanak velük szemben. Eközben a termékek által nyújtott megoldások csendesen és hatékonyan dolgoznak a háttérben, kevés rendszererőforrást igényelve.”

„Örömmel működünk együtt a Redplaid vállalattal. Meggyőződésem, hogy kiváló partnerre találtunk a felügyelt szolgáltatási megoldásainkhoz, rugalmas üzleti modelljük pedig jól illeszkedik az általunk biztosított ajánlatokhoz. Várakozásaink szerint a két vállalat közötti együttműködés hosszú távú és nyereséges lesz” – mondta Curtis Cresta, az észak-amerikai régió ügyvezetője és alelnökeSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd