Connect with us

Hirdetés

technokrata

Stratégiai partneri megállapodás az F-Secure és a Redplaid között

Dotkom

Stratégiai partneri megállapodás az F-Secure és a Redplaid között

Az együttműködést a menedzselt hosting szolgáltatásra vonatkozik.

Az F-Secure Corporation, az IT-biztonsági megoldások egyik vezető szállítója és a Redplaid Managed Hosting stratégiai partneri megállapodást írtak alá. A Redplaid az együttműködés értelmében az F-Secure Server Antivirus Protection megoldását telepíti a szerverüzemeltetési szolgáltatásait használó ügyfelei számára.

„Arra törekszünk, hogy megbízható, megfizethető, gyorsan reagáló és biztonságos üzemeltetési szolgáltatásait kínáljuk. Emiatt egyszerű volt a döntés, hogy az F-Secure megoldásait is felvegyük kínálatunkba” – mondta el Craig Rodenberg, a Redplaid információ-biztonságért felelős alelnöke. „Korábban magam is használtam többféle terméket, azonban a versenytársak termékeivel összehasonlítva az F-Secure megoldását találtam a legjobbnak. Könnyen használható, problémamentes, és – ami a legfontosabb – a legmegbízhatóbb. Ügyfeleink számíthatnak arra, hogy az F-Secure termékei következetesen és gyorsan észlelik a kártékony kódok fenyegetéseit, védelmet biztosítanak velük szemben. Eközben a termékek által nyújtott megoldások csendesen és hatékonyan dolgoznak a háttérben, kevés rendszererőforrást igényelve.”

„Örömmel működünk együtt a Redplaid vállalattal. Meggyőződésem, hogy kiváló partnerre találtunk a felügyelt szolgáltatási megoldásainkhoz, rugalmas üzleti modelljük pedig jól illeszkedik az általunk biztosított ajánlatokhoz. Várakozásaink szerint a két vállalat közötti együttműködés hosszú távú és nyereséges lesz” – mondta Curtis Cresta, az észak-amerikai régió ügyvezetője és alelnöke



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés