Connect with us

technokrata

Microsoft-Citrix: egyszerűsített IT infrastruktúra

Dotkom

Microsoft-Citrix: egyszerűsített IT infrastruktúra

A kibővített együttműködés révén könnyebbé válik az alkalmazásokhoz való hozzáférés, és egyszerűsödik a fiókirodák IT infrastruktúrája.

A Microsoft Corporation és a Citrix Systems Inc. bejelentették, hogy a távoli alkalmazás hozzáférés és a végponttól végpontig terjedő alkalmazás kiterjesztési technológiák terén folytatott eddigi partnerkapcsolatukat kibővítve gyorsabbá, biztonságosabbá és gazdaságosabbá kívánják tenni a számítástechnika használatát a fiókirodák dolgozói számára. A partnerek közösen fejlesztik ki és forgalmazzák majd egy Citrix platformon, Microsoft Windows Server operációs rendszerre és Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Serverre épülő új, többfunkciós fiókirodai alkalmazás megoldást. Ez a közelmúltban bemutatott Citrix WANScaler termékcsalád részeként kerül majd piacra.

A közös megoldás egy olyan új típusú, fiókirodáknak szánt eszköz, amely könnyen, távolról adminisztrálható, de ugyan akkor egy (többfunkciós) alkalmazásban kínálja a különböző fiókirodai szolgáltatásokat és ötvözi a fejlett WAN-optimalizációs technológiákat. Ez a párosítás olyan kulcsproblémát old meg az ügyfelek számára, amelyet a mai hagyományos hálózati megoldások vagy különálló termékek nem tudnak orvosolni. Technológiáiknak, értékesítési partnereiknek és lefedett ügyfélkörüknek köszönhetően a Microsoft és a Citrix egyedülállóan jó adottságokkal rendelkeznek az új megoldás kidolgozásához.

A közös fejlesztési és értékesítési terv jól illeszkedik a fiókirodai és távmunkások körében jellemző IT-konszolidáció és növekvő mobilitás trendjeihez. Becslések szerint a nagyvállalati dolgozók 55 százaléka, azaz mintegy 50 millió ember távoli irodai helyszínről éri el a munkájához szükséges összes kritikus fontosságú üzleti alkalmazást. Ezek az alkalmazások „hosszú utat tesznek” meg a WAN-hálózatokon a felhasználóig, ami jelentősen ronthatja a teljesítményt, a használati élményt, és drága sávszélesség-bővítéseket tehet szükségessé a vállalatnál. A központon kívüli helyszíneken dolgozó munkatársak támogatása komoly kihívást jelent a vállalati IT-részlegek számára.

A tervezett termékek a Microsoft alapvető edge és szervertechnológiáival kombinálják a Citrix alkalmazásgyorsítás és WAN-optimalizálás terén kiépített erősségeit – mindezt kiegészítve a partnerek biztonsági és hozzáférési képességeivel. Az új megoldással az ügyfelek azonnali költségmegtakarítást érhetnek el, fokozhatják a fiókirodai dolgozók produktivitását, és kiaknázhatják a számos infrastruktúrában már ma is alapelemnek számító Windows Server ismerős tulajdonságait és felügyeleti képességeit.

A két piacvezető eddigi kiterjedt partnerkapcsolatát továbbépítő, új kezdeményezés jelenti az első lépést annak a hosszú távú tervnek a megvalósításában, amely más Windows-alapú alkalmazások szállítása és hozzáférési megoldások kidolgozása terén is a két cég együttműködését irányozza elő.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd