Connect with us

technokrata

Az Avnet Technology Solutions lett a Brocade európai disztribútora

Dotkom

Az Avnet Technology Solutions lett a Brocade európai disztribútora

Avnet-Brocade együttműködés Európában.

Az Avnet Technology Solutions – az IBM, Sun, EIZO, EMC2 termékek disztribútora – lett a száloptikai kapcsolóiról, és direktorairól ismert amerikai Brocade Communications Systems európai partnere. A jövőben az Avnet képviseli a Brocade Tapestry termékcsaládot, és a SilkWorm FC kapcsoló, útválasztó rendszereket Európában.

A Tapestry termékcsaládnál az Avnet üzleti partnerhálózatot épít ki, amellyel stabil megoldásokat szeretne kínálni az adattároló hálózat (storage area network – SAN) alapú szerverellátás, a fájlrendszerek központosítása, továbbá az automatikus adatmigráció területén.

A Brocade SilkWorm üzletág belépőszintű kapcsolóival az Avnet Technology Solutions támogatja azokat az IT cégeket és rendszerintegrátorokat, amelyek a storage piacon új kis és közepes vállalkozásokat, beruházókat céloznak meg.

Az új piacok feltárása mellett az Avnet továbbfejleszti már meglévő kereskedelmi és marketing kapcsolatait a korábbi Brocade OEM cégekkel is, így például az IBM-mel, HP-vel és a Sun-nal.

Amint azt Kurel János, az Avnet Partner Solutions európai elnökhelyettese elmondta: „A SAN SilkWorm típusú switch-ek és routerek a világon piacvezetők. A Brocade számára ezek olyan OEM üzletet képviselnek, amelyből az Avnet partnerként évek óta jelentős haszonnal részesül. A Tapestry termékekkel most olyan új piacra tört be a Brocade és az Avnet, amely jelentős árbevételt eredményezhet – igényes viszonteladói csatornákon keresztül. Ezeket a fejlődési kilátásokat javítja az Avnetnél a már meglévő tudás a Brocade portfolióról, illetve az Európa-szerte hatékony partnerhálózat. Tehát a Brocade szempontjából is ideális elosztópartnerek vagyunk Európában.”

A tervezett a piaci fejlődés ugyanakkor megbízható disztribútorokat igényel szerte Európában, amelyek megfizethető belépőszintű megoldásokat kínálnak a kis- és közepes vállalatoknak, rendszerintegrátoroknak – például a kisebb SilkWorm switch-ek értékesítésében is.

A Brocade termékek és szolgáltatások forgalmazását az Avnet Inc. Partner Solutions divíziója végzi Európában, kihasználva a sokéves jó üzleti kapcsolatot is a Brocade OEM – IBM, HP, Sun – cégeivel.

Timm Hoyt, a Brocade európai, közel-keleti, afrikai és dél-amerikai kereskedelmi igazgatója így foglalta össze a közös üzleti kilátásokat: „Nagy európai értékesítési növekedést várunk a Tapestry portfoliónkkal, és a SAN, FAN (File Area Network) termékek üzleti terveiben. Ez az együttműködés jelentős előnyt biztosít a jövőben partnereink, számára, és az Avnettel együtt OEM üzletünket, piaci pozíciónk erősödését fogja biztosítani.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd