Connect with us

technokrata

Az Avnet Technology Solutions lett a Brocade európai disztribútora

Dotkom

Az Avnet Technology Solutions lett a Brocade európai disztribútora

Avnet-Brocade együttműködés Európában.

Az Avnet Technology Solutions – az IBM, Sun, EIZO, EMC2 termékek disztribútora – lett a száloptikai kapcsolóiról, és direktorairól ismert amerikai Brocade Communications Systems európai partnere. A jövőben az Avnet képviseli a Brocade Tapestry termékcsaládot, és a SilkWorm FC kapcsoló, útválasztó rendszereket Európában.

A Tapestry termékcsaládnál az Avnet üzleti partnerhálózatot épít ki, amellyel stabil megoldásokat szeretne kínálni az adattároló hálózat (storage area network – SAN) alapú szerverellátás, a fájlrendszerek központosítása, továbbá az automatikus adatmigráció területén.

A Brocade SilkWorm üzletág belépőszintű kapcsolóival az Avnet Technology Solutions támogatja azokat az IT cégeket és rendszerintegrátorokat, amelyek a storage piacon új kis és közepes vállalkozásokat, beruházókat céloznak meg.

Az új piacok feltárása mellett az Avnet továbbfejleszti már meglévő kereskedelmi és marketing kapcsolatait a korábbi Brocade OEM cégekkel is, így például az IBM-mel, HP-vel és a Sun-nal.

Amint azt Kurel János, az Avnet Partner Solutions európai elnökhelyettese elmondta: „A SAN SilkWorm típusú switch-ek és routerek a világon piacvezetők. A Brocade számára ezek olyan OEM üzletet képviselnek, amelyből az Avnet partnerként évek óta jelentős haszonnal részesül. A Tapestry termékekkel most olyan új piacra tört be a Brocade és az Avnet, amely jelentős árbevételt eredményezhet – igényes viszonteladói csatornákon keresztül. Ezeket a fejlődési kilátásokat javítja az Avnetnél a már meglévő tudás a Brocade portfolióról, illetve az Európa-szerte hatékony partnerhálózat. Tehát a Brocade szempontjából is ideális elosztópartnerek vagyunk Európában.”

A tervezett a piaci fejlődés ugyanakkor megbízható disztribútorokat igényel szerte Európában, amelyek megfizethető belépőszintű megoldásokat kínálnak a kis- és közepes vállalatoknak, rendszerintegrátoroknak – például a kisebb SilkWorm switch-ek értékesítésében is.

A Brocade termékek és szolgáltatások forgalmazását az Avnet Inc. Partner Solutions divíziója végzi Európában, kihasználva a sokéves jó üzleti kapcsolatot is a Brocade OEM – IBM, HP, Sun – cégeivel.

Timm Hoyt, a Brocade európai, közel-keleti, afrikai és dél-amerikai kereskedelmi igazgatója így foglalta össze a közös üzleti kilátásokat: „Nagy európai értékesítési növekedést várunk a Tapestry portfoliónkkal, és a SAN, FAN (File Area Network) termékek üzleti terveiben. Ez az együttműködés jelentős előnyt biztosít a jövőben partnereink, számára, és az Avnettel együtt OEM üzletünket, piaci pozíciónk erősödését fogja biztosítani.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek