Connect with us

technokrata

A Genpact önkéntesek iskolaszépítő akciója

Dotkom

A Genpact önkéntesek iskolaszépítő akciója

Társadalmi felelősségvállalás.

A Genpact, a társadalmi felelősségvállalás elkötelezettjeként az idei év folyamán immár harmadszor vesz részt aktívan jótékonysági eseményen. A hátrányos helyzetű gyerekek számára szervezett gyermeknap, majd a rendkívüli sikerrel zárult vállalati véradást követően ezúttal iskolaszépítésre vállalkoznak a Genpact fiatal munkatársai.

A Genpact rendszeresen szervez, illetve vesz részt különféle jótékonysági eseményekben. A GE örökségeként a társadalmi felelősségvállalást is komolyan veszi a vállalat. ELFUN elnevezésű programja a világ számos országában – ahol Genpact központ működik Magyarország, Románia, Egyesült Államok, Mexikó, India, Kína, Fülöp-szigetek) – töretlen lendülettel szervez különféle jótékonysági eseményeket, vagy vesz részt segítő céllal életre hívott rendezvényeken.

A GE vezetősége által 1928-ban alapított ELectrical FUNds szervezet a GE önkénteseinek globális szervezete, akik életünk, közösségünk, környezetünk javításának kötelezték el magunkat. Önkéntes tevékenységük elsősorban az oktatás, az egészségügy és a környezetvédelem területeire összpontosít. Napjainkban a szervezetnek közel 53 000 tagja van.

Májusban a United Way alapítvánnyal együttműködve a Millenárison szervezett gyermeknapot hátrányos helyzetű, és állami gondozásban lévő gyerekeknek, majd júliusban a Magyar Vöröskereszt közreműködésével rendezett véradásra valósággal megmozdult a vállalat, nagy sikerrel zárult ez az akció is.

Az idei év harmadik ELFUN rendezvényére augusztus 26-án kerül sor. A program ezúttal iskolaszépítés, a Genpact önkéntes csapata a Humanus iskola termeit, folyosóit festi ki, hogy megújultan fogadhassa a tanévkezdéskor érkező diákokat.
Szeptemberben indul az Uniceffel közös „Kis pénz, nagy segítség” elnevezésű akció, és természetesen a karácsony sem telik jótékonyság nélkül a Genpact-nél. Decemberben a munkatársak, önkéntesek ajándékokat gyűjtenek majd a rászorulóknak.

Hidasi Orsolya a Genpact Elfun-felelőse örömmel számolt be a jótékonysági akciók egye növekvő népszerűségéről: „Akcióink sikere munkatársaink lelkesedésének köszönhető. Tiszteletre méltó, hogy idejükből és energiájukból áldoznak arra, hogy a rászorulókon segítsenek. Annak külön örülök, hogy akcióink kapcsán külső megkereséseket is egyre gyakrabban kapunk különböző jótékonysági szervezetektől.”

Philip Whelan, a Genpact magyarországi központjának vezetője személyesen is részt vesz a jótékonysági eseményeken: „Az ELFUN program csupán egy azon kitűnő törekvések közül, melyet GE örökségünk részeként tartunk számom, mégis a legfontosabbak közé tartozik. Büszkék vagyunk erre a tevékenységre, hogy vállalatként folyamatosan támogatjuk a rászorulókat.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd