Connect with us

technokrata

Sulinet-klón a piacon?

Dotkom

Sulinet-klón a piacon?

OKM közleménye a digitális oktatási tartalmak forgalmazásával kapcsolatban.

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium fejlesztési projektjeiben – így az Európai Uniós forrásokra épülő Nemzeti Fejlesztési Terv megvalósítási projektjeiben is – támogatja a közoktatási reformra épülő eszközbeszerzéseket.

A pályázatokban a minisztérium a nyertes pályázókra bízza a beszerezéseket azzal, hogy minimumkövetelményeket határoz meg úgy, hogy a piaci versenyt ne befolyásolja. Ezért a minisztérium elhatárolódik minden olyan szándéktól, amely kizárólagos piaci szerep megszerzésére törekszik.

A minisztérium tudomására jutott, hogy az utóbbi hónapokban több oktatási intézménybe, illetve tankönyvkiadóhoz is eljutott egy kezdeményezés, amely a névhasonlóság ellenére semmiféle kapcsolatban nem áll az Oktatási és Kulturális Minisztérium sok éves fejlesztésével a Sulinet Digitális Tudásbázissal, és minőségében és céljaiban is nagyban különbözik attól. Ez a kezdeményezés kizárólagos forgalmazói jogosultsággal rendelkező piaci szereplőként tünteti fel magát.

A kezdeményezés az Oktatási és Kulturális Minisztérium részéről anyagi, szakmai vagy erkölcsi támogatást nem élvez. Az Oktatási és Kulturális Minisztérium teljes mértékben elhatárolódik a digitális tartalmak és eszközök piacának ilyen módon történő megszerzésére irányuló törekvésektől.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd