Connect with us

Hirdetés

technokrata

SAP-Siemens Financial Services: finanszírozási lehetőségek az SAP ügyfeleinek

Dotkom

SAP-Siemens Financial Services: finanszírozási lehetőségek az SAP ügyfeleinek

A Siemens Financial Services által működtetett SAP Financing komplett és előre kiszámítható pénzügyi lehetőségeket nyújt az SAP megoldásokba fektető vállalkozásoknak.

Az SAP AG és a Siemens Csoport finanszírozási megoldásokért felelős szervezete, a Siemens Financial Services (SFS) egy egyszerű és megfizethető, komplett finanszírozási megoldást jelentett be, amely a különböző vállalati méretszegmensek jelenlegi és leendő SAP-ügyfeleinek szól. Az SFS által „SAP Financing” néven nyújtott finanszírozási szolgáltatásokat az igénylő ügyfél egyedi cash flow követelményeihez igazítják. A kényelmes konstrukció az SAP megoldások telepítési projektje során szükséges szoftverek, hardverek, belső/külső rendszerbevezetés és karbantartás költségeit is tartalmazza. Az SAP Financing szolgáltatásai 2006. augusztus 21-étől már Magyarországon is igénybe vehetőek.

Napjainkban a cégek minden korábbinál óvatosabban járnak el beruházásaik terén, a finanszírozási kérdések pedig gyakran tovább nehezítik döntésüket az új vállalatirányítási megoldások bevezetésével kapcsolatban. Az összes releváns költséget kiszámítható havi törlesztéssé alakító SAP Financing pontosan erre a problémára reagál. A finanszírozási ajánlat egyszerűsíti a költségvetés-készítés folyamatát, és segít az ügyfeleknek pontosabban előre jelezni a szoftvermegoldások teljes életciklusára vetített összköltségét és beruházás-megtérülését.

Stift László, a Siemens Financial Services Magyarország Country Managere a bejelentés kapcsán elmondta: az SAP Financing által nyújtott finanszírozási lehetőségek alkalmazkodnak mind a meglévő, mind a potenciális SAP ügyfelek egyéni likviditási igényeihez. Az SAP-megoldások flexibilis és mindenekelőtt megfizethető finanszírozási formáját teszik lehetővé, ezáltal biztosítva a tervezett technológiai beruházás gyors megvalósítását.

Az SAP megoldásaival összefüggő hosszú távú költségeket hét éves periódusra kalkulálják, lehetővé téve a vállalatok számára, hogy hosszú távon tervezhessék meg IT beruházásaikat és jobban megértsék a teljes birtoklási költség (Total Cost of Ownership, TCO) csökkentésére nyújtott lehetőségeket. Emellett a beruházási kalkulátor (Investment Calculator) segítségével a cégek könnyen és gyorsan hozzájuthatnak a finanszírozási információkhoz, pénzügyi szakértő bevonása nélkül.

„Örülünk, hogy olyan komplett finanszírozási megoldást nyújthatunk a vállalatoknak, amelyek segítségével átláthatóvá válnak az SAP megoldások hosszú távú költségei és előnyei” – mondta el Vahl Tamás, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. „A magyarországi vállalatok mostantól kezdve könnyebben, hatékonyabban hozhatják meg az IT beruházásokra vonatkozó pénzügyi döntéseiket, hiszen az SAP Financing segíti őket a kiszámíthatóság megteremtésében” – tette hozzá.

Tájékoztatás a Siemens Financial Services-ről
A Siemens Financial Services (SFS) kereken 1700 munkatárssal és egy nemzetközi, a müncheni Siemens Financial Services GmbH által koordinált, pénzügyi társaságokból álló hálózattal pénzügyi megoldások széles választékát kínálja. Ez az értékesítés- és beruházás-finanszírozástól a Treasury-szolgáltatáson keresztül egészen az alapkezelésig terjed, és biztosítási megoldásokat is tartalmaz. Az SFS ügyfelei mindenekelőtt a világszerte működő ipari és szolgáltató vállalatok, valamint a közintézményi megbízók. Az SFS egy összesen 22 lízingtársaságból álló hálózatot, valamint világszerte partnertársaságok sorát koordinálja.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés