Connect with us

technokrata

Konferencia utazás nélkül

Dotkom

Konferencia utazás nélkül

Telekonferencia szolgáltatás az Inviteltől.

Az Invitel oly módon kínálja telefonkonferencia-szolgáltatását, hogy ahhoz sem előzetes egyeztetés, sem az alkalmazás megrendelése, sem extra díj, vagy költség nem tartozik. Az előfizető aktuális telefon tarifacsomagjának díjai alapján működő, havi- és egyszeri díjaktól is mentes telefonkonferenciába bárhonnan – minden belföldi vezetékes- és mobiltelefonról, valamint bármely külföldi számról – be tud kapcsolódni, mindezt adminisztráció, azaz előzetes megrendelés vagy igénybejelentés nélkül. A szolgáltatás elsősorban azoknak kínál praktikus és költséghatékony megoldást, akik több, egymástól távol lévő munkatársukkal vagy üzleti partnerükkel szeretnének gördülékenyebbé tenni a kapcsolattartást. A szolgáltatás sikerét számos pozitív visszajelzés igazolja. Az Invitel által kínált lehetőséget eredményesen és nagy megelégedéssel alkalmazza többek között a Délmagyarország szerkesztősége, illetve a Grundfos magyarországi leányvállalata.

A 06-63 363-363-as telefonszám felhívásával érhető el ez a költségkímélő és felhasználóbarát megoldást kínáló szolgáltatás. A konferenciába bekapcsolódni kívánó felhasználók az általuk előre egyeztetett ötjegyű egyedi azonosító betárcsázásával akár két órán keresztül is részt vehetnek a konferencián, majd a két óra lejártát követően a szám újrahívásával és az azonosító újbóli megadásával a konferencia egyszerűen folytatható. A konferenciához – a 15-ös létszám eléréséig – bármikor lehet csatlakozni. A szolgáltatás a konferencia telefonkészülékkel együtt akár egy nagyobb teremben is kiváló hangminőséget biztosít, így megszűnik a korábbi „kihangosítós” telefonok minőségi korlátja, és egyik beszélő fél sem nyomja el a másik hangját.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd