Connect with us

technokrata

Költséghatékony üzleti megoldások az Inviteltől

Dotkom

Költséghatékony üzleti megoldások az Inviteltől

Teljes szolgáltatóváltást tesz lehetővé az Invitel cég új szolgáltatási modellje.

Az Invitel a volt koncessziós szolgáltatók közül elsőként vezeti be a teljes szolgáltatóváltást a meglévő hálózaton lehetővé tevő telefon- és Internet-szolgáltatást. A „Next” névre keresztelt megoldással teljes körű szolgáltatást biztosítanak mind a telefon-, mind pedig az Internet-forgalom tekintetében. Ez azt is jelenti, hogy lehetőség van a teljes szolgáltatóváltás mellett dönteni, azaz így már csak mint új szolgáltatóval, az Invitellel elég kapcsolatban állni. Ez megkönnyíti az ügyintézést és a számlakezelést is, mivel egy ügyfél csak az Inviteltől kap számlát, a korábbi szolgáltatójától már nem.

Jelenleg három megoldási csomagot kínálnak a modell keretében.

A legkedvezőbb üzleti konstrukció, a telefon- és Internet-szolgáltatást egyben biztosító „MultiPartner Next” elnevezésű csomag, amely már 13.500 Ft-os összhavidíjért kínál egy ISDN2 telefon-előfizetést és egy 2 megás ADSL-t. Ezen kívül a telefon- és ADSL-szolgáltatás külön-külön is igénybe vehető, ez utóbbi például már havi 7.000 Ft-ért. A telefon-előfizetés előnye, hogy nincs kapcsolási díj, az eleve kedvező percdíjak pedig a forgalomtól függően sávosan csökkenek, például a helyi hívás még a legkisebb forgalmi sávban is csak 5,50 Ft. A telefonszám pedig nem változik.

A jelenleg már Budapest nagy részén elérhető szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy költséghatékony megoldást kínál, hiszen kombinált csomag megrendelése esetén is csak egy havidíjat kell fizetni a telefon- és Internet-szolgáltatásért, így jelentős megtakarítás érhető el távközlési kiadásban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd