Connect with us

Hirdetés

technokrata

Költséghatékony üzleti megoldások az Inviteltől

Dotkom

Költséghatékony üzleti megoldások az Inviteltől

Teljes szolgáltatóváltást tesz lehetővé az Invitel cég új szolgáltatási modellje.

Az Invitel a volt koncessziós szolgáltatók közül elsőként vezeti be a teljes szolgáltatóváltást a meglévő hálózaton lehetővé tevő telefon- és Internet-szolgáltatást. A „Next” névre keresztelt megoldással teljes körű szolgáltatást biztosítanak mind a telefon-, mind pedig az Internet-forgalom tekintetében. Ez azt is jelenti, hogy lehetőség van a teljes szolgáltatóváltás mellett dönteni, azaz így már csak mint új szolgáltatóval, az Invitellel elég kapcsolatban állni. Ez megkönnyíti az ügyintézést és a számlakezelést is, mivel egy ügyfél csak az Inviteltől kap számlát, a korábbi szolgáltatójától már nem.

Jelenleg három megoldási csomagot kínálnak a modell keretében.

A legkedvezőbb üzleti konstrukció, a telefon- és Internet-szolgáltatást egyben biztosító „MultiPartner Next” elnevezésű csomag, amely már 13.500 Ft-os összhavidíjért kínál egy ISDN2 telefon-előfizetést és egy 2 megás ADSL-t. Ezen kívül a telefon- és ADSL-szolgáltatás külön-külön is igénybe vehető, ez utóbbi például már havi 7.000 Ft-ért. A telefon-előfizetés előnye, hogy nincs kapcsolási díj, az eleve kedvező percdíjak pedig a forgalomtól függően sávosan csökkenek, például a helyi hívás még a legkisebb forgalmi sávban is csak 5,50 Ft. A telefonszám pedig nem változik.

A jelenleg már Budapest nagy részén elérhető szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy költséghatékony megoldást kínál, hiszen kombinált csomag megrendelése esetén is csak egy havidíjat kell fizetni a telefon- és Internet-szolgáltatásért, így jelentős megtakarítás érhető el távközlési kiadásban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés