Connect with us

technokrata

Az SAP stratégiai befektetést hajtott végre

Dotkom

Az SAP stratégiai befektetést hajtott végre

A tranzakció a Global SAP NetWeaver Fund első befektetése.

Az SAP AG bejelentette, hogy befektetést hajtott végre az intelligens eszköz-menedzsment (intelligent device management, IDM) területén vezető Questra Corporation nevű cégbe. A bejelentés egyben a 125 millió dolláros, globális SAP NetWeaver Fund első befektetése, amely tovább erősíti az SAP-nak az SAP NetWeaver platformra épített innovatív megoldások fejlesztése iránti elkötelezettségét. A kaliforniai RedWood City-ben található Questra nemrégiben nyerte el az „SAP xApps Certified – Powered by SAP NetWeaver” státuszt a Questra RemoteService nevű kompozit alkalmazásáért. Az SAP és a Questra közös ügyfelével, a Heidelberger Druckmaschinen AG-val együttműködésben fejlesztett Questra kompozit alkalmazás lehetővé teszi a gyártók számára a távoli eszközök működésének figyelemmel kísérését, és az alkalmazás meghibásodás esetén automatikusan szervíz- értesítést generál az SAP Service and Asset Management megoldásban.

„A Questra aktív szerepet vállal az SAP partneri hálózatában és már eddig is remek eredményeket ért el az SAP NetWeaver platform előnyeit kiaknázó megoldások fejlesztése terén” – mondta el Emil Wang, a Questra vezérigazgatója. „Örülünk, hogy cégünk az első, amelybe az SAP NetWeaver Fund befektet, és úgy értékeljük, hogy az SAP e lépése pozitív visszajelzés a közös ügyfeleinknek szállítandó innovatív kompozit alkalmazások fejlesztésének jövőjére nézve és egyben kifejezi kölcsönös érdekeinket arra, hogy piacképes vállalati szolgáltatásokat nyújthassunk. Ez a befektetés lehetővé teszi a Questra számára, hogy felgyorsítsa a további SAP xApps Certified Solution-ok fejlesztését, valamint segít minket abban, hogy felkészítsük értékesítési és marketing szervezetünket arra, hogy megfelelően tudjon reagálni az ügyfelek igényeire.”

Az SAP NetWeaver Fund
Az SAP NetWeaver Fund-ot 2006 májusában alapították és olyan kiválasztott cégekbe eszközöl stratégiai befektetéseket, amelyek az SAP NetWeaver platformon alapuló innovatív megoldásokat fejlesztenek. Az SAP vállalati fejlesztési alapjaiból táplálkozó, 125 millió dolláros SAP NetWeaver Fund kiegészíti az SAP kockázati tőke üzletágának, az SAP Ventures-nak a tevékenységét. Mindkét alapot Zia Yusuf, az SAP platform ökoszisztémájának alelnöke, valamint Jim Mackey, az SAP vállalati finanszírozási vezetője irányítja.

Jelenleg több mint 400 „Powered by SAP NetWeaver” megoldás létezik és 1000 feletti az SAP NetWeaver platformon fejlesztő független szoftvergyártók (independent software vendors, ISV) száma.

„Az SAP NetWeaver Fund alapításával az volt a célunk, hogy segítsük a cégeket az SAP ökoszisztémájából eredő előnyök kihasználásában” – mondta el Zia Yusuf, az SAP platform ökoszisztémájának alelnöke és az SAP NetWeaver Fund társmenedzsere. „Nagy lehetőségeket látunk abban, hogy a vállalatokhoz eljussanak az internetre kapcsolódó intelligens eszközök adatai, és hiszünk a Questra ígéretes technológiájában. Elégedettséggel tölt el minket ez a befektetés, és az a tény is, hogy mostantól közösen fejleszthetünk a Questrával, amiből ügyfeleink kölcsönösen profitálnak majd” – tette hozzá.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd