Connect with us

technokrata

A Siemens hálózatot bővít Németországban

Dotkom

A Siemens hálózatot bővít Németországban

A vállalat Voice-over-Cable megoldást szállít a Kabel BW-nek.

Németország harmadik legnagyobb kábelhálózat-üzemeltetője, a Kabel BW GmbH & Co. KG a Siemens Com-ot bízta meg hálózatának bővítésével. Ehhez – a keretszerződés értelmében – a Siemens saját Voice-over-Cable megoldását fogja integrálni és karbantartani. Ez lehetővé teszi a megbízó számára, hogy ügyfeleinek innovatív IP-alapú és multimédia-szolgáltatásokat kínáljon.

A Siemens Surpass IP-platformjára épülő, tisztán softswitch-alapú architektúra jövőbe mutató és skálázható megoldást eredményez, amely a most is meglévő szolgáltatások mellett (mint amilyen például a digitális tévét, kábel-Internetet és kábel-telefonálást nyújtó Triple Play) újdonságokat is hoz a hálózatba: IP-alapú hang- és adatszolgáltatásokat, mint a Unified Messaging-et, továbbá a fix- mobil konvergenciát, IP Centrex-t, IP-telekom rendszereket és IP-tévézést. Új lesz az is, hogy a kábel-előfizetők nem csak NCS (Network-based Call Signaling)-protokoll szerinti, hanem az új SIP- (Session Initiation Protocol)- alapú telefonokat is használhatnak, sőt a hálózatra ISDN-előfizetők és üzleti ügyfelek is csatlakozhatnak. Ezáltal, ha szolgáltatót cserélnek, megtarthatják infrastruktúrájukat. Európában eddig már többek között az UPC (Európa-szerte), a svéd Com, valamint Hollandiában a Casema és Essent kábeltársaságok is használják a Siemens Voice-over-Cable megoldását. Az amerikai kontinensen az USA-beli Cablevision, a kanadai Shaw és a mexikói Multimedios tartozik a Siemens-technológia felhasználói közé.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd