Connect with us

technokrata

Még olcsóbb percdíjakat kínál az EUfonika

Dotkom

Még olcsóbb percdíjakat kínál az EUfonika

Az EUfonika – a Romániában kedvező árú vezetékestelefon-szolgáltatást kínáló távközlési márka – percdíjai jelentősen lecsökkentek négy nemzetközi hívásirányba.

Az EUfonika felhasználói augusztustól percenként mindössze 6,5 eurocentért kezdeményezhetnek hívást Magyarország, Németország, Olaszország és Spanyolország irányába.

“Forgalmi adataink elemzésekor bebizonyosodott, hogy ügyfeleink körében az összes nemzetközi hívásirány közül Magyarország, Németország, Olaszország és Spanyolország a legnépszerűbb. Az EUfonika örömmel teszi lehetővé több ezer vezetékestelefon-használó számára, hogy e négy országot még olcsóbban hívhassák, mint eddig bármikor” – mondta Csenteri Levente, a Combridge ügyvezető igazgatója.

A telefonálók mobilirányban is jelentős megtakarításokat érhetnek el a telefonszolgáltatók körültekintő kiválasztásával. Az EUfonika mobilirányú (Orange és Vodafone) hívásainak percdíjai most 16%-kal kerülnek kevesebbe, mint két héttel ezelőtt.

A nemzetközi hívásirányokon kívül az EUfonika 9%-kal, 4,3-ról 3,9 eurocentre csökkentette csúcsidőben fizetendő percdíjait belföldi távolsági hívásirányokba is. Ennek köszönhetően az EUfonika belföldi távolsági hívásai a piacon elérhető legkedvezőbbek közé tartoznak. Az EUfonika két órával lerövidítette a csúcsidő periódusát is, így augusztus 1-je óta a szolgáltatást igénybe vevők számára a csúcsidő hétfőtől péntekig, reggel nyolctól délután hat óráig tart.

Az EUfonika elkötelezett a versenytársakénál olcsóbb, magas minőségű vezetékestelefon szolgáltatások biztosítása iránt. Az EUfonika a versenytársakat maga mögé utasító alacsony tarifáit, a kiváló ügyfélszolgálatot és az egyszerű használatot a Combridge kis létszámú, költséghatékony szervezete teszi lehetővé, amely nagymértékben támaszkodik az anyavállalatainál meglévő nemzetközi szakértelemre és szinergiákra. Az EUfonika rövidesen további megtakarításokhoz segítheti hozzá ügyfeleit, hiszen 2007. január 1-jétől a változó szabályozás következtében tovább csökkennek a nagykereskedelmi árak, ami még elérhetőbbé teszi a lakosság számára a vezetékestelefon használatot.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd