Connect with us

technokrata

Kedvező vissza nem térítendő támogatások

Dotkom

Kedvező vissza nem térítendő támogatások

Kedvezőbbek lettek az ITDH által kezelt 2006. évi Kereskedelemfejlesztési Pályázat feltételei.

A vállalatok külpiacokra jutását segítő, az ITDH Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. által kezelt 2006. évi Kereskedelemfejlesztési Pályázat egyes jogcímeinek támogatása megváltozott. Bővült a „külföldi kiállításon való részvétel” és „hirdetések megjelentetése folyóiratokban és újságokban” jogcímekre való pályázati lehetőségek köre és megemelkedett az ezekre a jogcímekre pályázat útján elnyerhető maximális támogatási összeg is. Ugyancsak emelkedett a „nemzetközi szervezeti tagdíj” költségeihez adható támogatás mértéke és kibővült a pályázók köre.

Külföldi kiállításokon való részvételre és kísérőrendezvény szervezésére az eddigi egy alkalom helyett immár ötször lehet pályázni. Kiállítási részvétel esetében a területdíj és ehhez kapcsolódó egyéb költségek, valamint a kötelező regisztrációs költség utólagos finanszírozására adható támogatási összeg felső határa is emelkedett, így az ajánlati listában szereplő rendezvényekre immár maximum 1.200.000 Ft-os támogatásra, míg egyéb kiállításoknál maximum 1.000.000 Ft-os támogatásra pályázhatnak a vállalkozások.

A hirdetések megjelentetése jogcímen a korábbi egy alkalom helyett immár évente öt alkalommal lehet pályázatot benyújtani. A költségek 50%-ának finanszírozására kapható maximális támogatási keret a duplájára, évi 2.000.000Ft-ra emelkedett, a megjelenések számára vonatkozó megkötés nélkül. A nemzetközi szervezeti tagdíj költségeihez való 50%-os támogatás szintén a duplájára, 2.000.000Ft-ra emelkedett.

A pályázók köre is bővült, így november hatodikáig immár nemcsak a belföldi székhelyű gazdasági társaságok, közhasznú társaságok, szövetkezetek, egyéni vállalkozók, a szakmai alapon szerveződő egyesületek, szövetségek, területi önkormányzatok, valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara területi szervezetei, hanem a költségvetési szervezetek, így például a felsőfokú oktatási intézmények is pályázhatnak.

Egy cég változatlanul több jogcímen is pályázhat a vissza nem térítendő támogatásokra.

A Kereskedelemfejlesztési Pályázat pályázati felhívása és útmutatója, a pályázók köre, a támogatási jogcímek részletes felsorolása, valamint a szükséges adatlapok az ITDH honlapján olvashatóak illetve letölthetőek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd