Connect with us

Hirdetés

technokrata

Átadták a T-Systems globális szolgáltató központját Budapesten

Dotkom

Átadták a T-Systems globális szolgáltató központját Budapesten

A vállalat a magyarországi informatikai szolgáltató piac mintegy 10-15 százalékát fedi le.

Kóka János, gazdasági és közlekedési miniszter, Franz Grohs, a T-Systems IT-operations regionális vezetője és Ilosvai Péter, a cég ügyvezető igazgatója 2006. augusztus 22-én Budapesten bejelentette, hogy a vállalat globálissá bővíti a magyarországi fővárosban eddig regionális centrumként működő szolgáltató-központját.

Az 1 millió euró értékű beruházással a lágymányosi Infoparkban létrehozott regionális központból jelenleg 25 vállalat informatikai feladatait látják el. Az ügyfélcégek Magyarországon, több szomszédos országban, valamint Svájcban és Németországban működnek.

A T-Systems Hungary Kft. a magyarországi informatikai szolgáltató piac mintegy 10-15 százalékát fedi le. A cég ügyfélköre többnyire a T-csoportból kerül ki, de más vállalatoknak is végeznek informatikai szolgáltatást.

A központ 100 munkatársa több nyelven képes segíteni az ügyfélcégek számítástechnikai gondokkal küzdő dolgozóinak úgy, hogy a képernyőjüket egy gombnyomással át tudják venni földrajzi helytől függetlenül. A központ globálissá válása további 60 munkatárs felvételét teszi már most lehetővé, akik révén a cég a jelenlegi évi 800 ezer esettel szemben akár 1,2 milliót is meg tud majd oldani.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés