Connect with us

technokrata

A Cisco megvásárolja az Arroyo Video Solutions-t

Dotkom

A Cisco megvásárolja az Arroyo Video Solutions-t

A cég on-demand videomegoldásokat fejleszt.

A Cisco Systems bejelentette, hogy végleges megállapodást kötött az eddig magántulajdonban lévő Arroyo Video Solutions cég felvásárlásáról, amely az új generációs on-demand (igény szerinti) televíziós szolgáltatások vezető szállítója. A megállapodás értelmében a Cisco megközelítőleg 92 millió amerikai dollárt fizet készpénzben.

Az Arroyo video megoldásait kiváló méretezhetőség, rendelkezésre állás és egyszerű kezelhetőség jellemzi. A cég az igény szerinti videoszolgáltatásokhoz („video-on-demand”) és a jövőbeni időeltolásos („time-shifted”) szolgáltatásokhoz kínál nagymértékben bővíthető platformot. A Cisco IP-NGN (Next Generation Network – új generációs hálózat) architektúrális keretrendszerébe integrált Arroyo platform révén a szolgáltatók felgyorsíthatják a hálózaton keresztül eljuttatott szórakoztató tartalmak fejlesztését és terjesztését, beleértve az interaktív média és hirdetési szolgáltatásokat is, amelyeket a nézők a hagyományos televíziókészülékek mellett személyi számítógépeken és különböző mobil eszközökön is fogadhatnak.

„A szórakoztatóipar nagy változáson megy keresztül, miközben a fogyasztók egyre inkább személyre szabott, igény szerinti szolgáltatásokra vágynak. Az ágazat fejlődése az igény szerinti videoszolgáltatástól a „bármit igény szerint” („anything-on-demand”) koncepciója felé tart, amely keretében bármilyen tartalom bármely végkészülékhez eljuttatható. A Cisco új generációs hálózata révén a szolgáltatók megvalósíthatják ezt az elképzelést” – mondta Michelangelo A. Volpi, a Cisco első elnökhelyettese. „Az Arroyo innovatív, rugalmas tartalomszolgáltató szoftverével a szolgáltatók ott, úgy és akkor szolgáltathatnak tartalmat, ahol, ahogyan és amikor a fogyasztók kérik.”

Az Arroyotól az iparág kiemelkedő szakembereiből álló csapat igazol majd át a Ciscóhoz. A csapat tagja Drew Major, a Novell egyik alapítója, akinek a hálózati operációs rendszerek, az elosztott rendszerek és a tartalomszolgáltató hálózatok terén szerzett tapasztalatát széles körben elismerik. Szintén csatlakozik Paul Sherer, a 3Com korábbi technológiai vezetője, akinek nevéhez hálózati szabadalmak és technológiák egész sora fűződik.

Az Arroyo-t 2002-ben alapították, és 44 alkalmazottat foglalkoztat kaliforniai és Utah-i telephelyén. A szokásos szerződéskötési feltételek szerint létrejövő ügylet lezárására az amerikai felügyeleti szervek jóváhagyását követően, várhatóan a Cisco 2007-es üzleti évének 2006. október 31-vel végződő első negyedévében kerül sor. Az ügylet lezárása után az Arroyo csapata és a termékcsalád a Cisco Cable & Video Initiatives csoportjának része lesz.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd